Event fotografie Limburg: netwerkdiner Kvinner bij buitengoed Frymerson in Sint Odilienberg

14.11.23

Bedrijfsfotograaf Midden Limburg: Kvinner bijeenkomst bij buitenplaats Frymerson in Sint Odilienberg

Toen ik jaren geleden een uitvaart mocht fotograferen op dit prachtige landgoed en het schitterende huis van binnen zag dacht ik: ik hoop dat dit behouden blijft, het is zo mooi, het lijkt wel een filmset. En nu kreeg ik een tijdje geleden opeens een bericht van Vanessa, de nieuwe eigenaresse van het landgoed. De damesnetwerkclub Kvinner, waar ik lid van ben, had er een bijeenkomst met diner georganiseerd.

Vanessa vroeg mij om vooraf een aantal sfeerbeelden van het huis te komen maken. Het begon te schemeren en het huis was prachtig sfeervol verlicht met kaarsen. Ook was het op zeer mooie wijze gemoderniseerd in de oude stijl en voorzien van prachtige decoractie en kunst. Echt een geweldig leuke opdracht dus.

Ik begon met fotograferen van de gedekte tafels in de Tiendschuur, waar een grote L vormige opstelling was gemaakt en voor alle dames en andere gasten met hun partners was ingedekt. Marc Kookt en zijn team waren druk bezig met de voorbereidingen. Twee kachels brandden gezellig. Buiten regende het pijppenstelen toen ik probeerde met mijn bepakking droog en niet pluizig (ik had net mijn haar gedaan) van mijn auto tot bij het huis te komen.

Na een uurtje gefotografeerd te hebben kwamen de dames langzaam binnendruppelen. Het aperitief was in de grote woonkamer van het huis. Er werd een drankje en heerlijk hapje geserveerd. Af en toe nam ik even pauze en praatte ik met wat mensen.

Na een korte speech van Vanessa gingen we gezamenlijk naar de Tiendschuur waar een heerlijk diner geserveerd werd. Ik wisselde mijn avond af met praten en foto's maken. Voor ik het in de gaten had was het al 22 u en nam ik afscheid van het gezelschap.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Event fotografie Limburg: netwerkdiner Kvinner bij buitengoed Frymerson in Sint Odilienberg
Logo Sjurlie.nl