Fotoshoot voor je gezin of familie op een hippe binnenlocatie in Zuid Limburg: styled familieshoot

25.07.24

Gezinsfotoshoot in gestylde binnenlocatie: Creëer tijdloze herinneringen met Staging Company

Ben je op zoek naar een unieke en stijlvolle manier om je gezinsfoto's vast te leggen? Bij Staging Company bieden we een exclusieve fotoshoot aan in een prachtig gestylde binnenlocatie, perfect afgestemd op jullie persoonlijke stijl en wensen. Of het nu gaat om een gezinsfotoshoot, zakelijke portretten, vriendinnenfotoshoots of andere gelegenheden, onze op maat gemaakte achtergronden zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Wat maakt onze fotoshoot uniek?

1. Maatwerk styling: Elke fotoshoot wordt afgestemd op jullie outfits en voorkeuren. Of je nu kiest voor een stoere, romantische of landelijke sfeer, wij zorgen ervoor dat de setting perfect aansluit bij wat jullie voor ogen hebben.

2. Ton sur ton tinten: Onze gestylde achtergronden maken gebruik van harmonieuze tinten die een tijdloze en elegante uitstraling creëren. Deze subtiele kleurschakeringen zorgen voor een serene en stijlvolle ambiance.

3. Weersonafhankelijk: Een van de grootste voordelen van een binnenlocatie is dat het weer geen spelbreker kan zijn. Ongeacht regen, sneeuw of hitte, je fotoshoot gaat altijd door in onze sfeervol ingerichte ruimte.

4. Flexibele boekingsmogelijkheden: Je kunt de fotoshoot boeken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Dit biedt voldoende ruimte om een tijd te kiezen die voor jullie het beste uitkomt.

5. Inclusieve pakketten: Ons fotoshootpakket bevat 20 digitale bestanden naar keuze en een prachtig album van 15x15 cm met 16 pagina's, waarin je een selectie van 20 foto's kunt laten opnemen. Dit album is een geweldige manier om de herinneringen aan deze speciale dag te bewaren.

6. Promotieaanbieding: Bij de prijs van 397 euro is ook een waardebon ter waarde van 50 euro inbegrepen, die je kunt besteden aan interieuraccessoires bij Staging Company. Hiermee kun je de sfeer van de fotoshoot zelfs thuis voortzetten.

Promotie: Tyled Gezinsshoot bij Staging Company

Wil jij ook een leuke binnen fotoshoot, compleet gestyled en passend bij jullie outfits? Samen met Staging Company zorgen we voor een unieke ‘woonkamer’ achtergrond die perfect bij jullie past. Deze shoot is niet alleen geschikt voor gezinnen, maar ook voor zakelijke portretten, vriendinnensessies en meer.

Fotoshoot details:

- Beschikbaarheid: Maandag t/m donderdag, 10:00 - 16:00 uur
- Duur: 40 minuten
- Weersbestendig: Altijd doorgaan, ongeacht het weer!
- Inclusief: 20 digitale files naar keuze en een 15x15 cm album met 16 pagina's
- Prijs: 397 euro inclusief een waardebon van 50 euro voor interieuraccessoires bij Staging Company

Boek nu jouw sessie en creëer prachtige, gestylde herinneringen die een leven lang meegaan.

Boek direct via deze link

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotoshoot voor je gezin of familie op een hippe binnenlocatie in Zuid Limburg: styled familieshoot
Logo Sjurlie.nl