Zwangerschapsfotografie Limburg: mediterane fotoshoot bij Mondo Verde in Landgraaf

10.10.20

Fotograaf Monde Verde Landgraaf: zwangerschapsfotoshoot in Mediterane sferen

Onlangs werd ik benaderd door een Libanese, zij is zwanger en wilde graag een zwangerschapsfotoshoot. Haar wens was om dit niet in het bos, maar in een mediterane omgeving te doen.

Daarom stelde ik haar voor om elkaar samen met haar man te ontmoeten in Mondo Verder in Landgraaf. Dit park is het hele jaar erg mooi om foto's te maken. Je hebt er mooie kleurrijke gebouwen in Marokkaanse en Spaanse sferen. Voor het Al Hambra vind ik erg mooi en fotogeniek.

Zo gezegd zo gedaan. Afgelopen zaterdag ontmoetten wij elkaar bij de entree. Van daaruit wandelen we door het park tot bij de kleurrijke gebouwen. We maakten foto's van de zwangere buik, van het stel samen en daarna kleedde zij zich even om voor een aantal spontane zwangerschapsfoto's samen.

Het is altijd mooi om verschillende outfits mee te nemen wanneer je de foto gaat, je kunt dan na het 1e half uur fotograferen een wisselen van look. Zo startte zij met een mooie lange romantische jurk waarin haar zwangere buik mooi naar voren kwam. Daarna wisselde ze naar een top met een lange rok.

Op de weg terug naar de uitgang, maakten we toch nog een aantal mooie foto's in het groen, bij een groep mooie naaldbomen. Gelukkig was het zaterdag erg mooi weer, het was zonnig en droog en er stond een beetje wind. Ideaal weer voor een mooie nazomer fotoshoot buiten.

Wanneer je naar een locatie als Mondo Verde gaat voor een fotoshoot, moet je wel rekening houden met de entreegeld (25 euro) en parkeergeld (5 euro). Vraag altijd vooraf na of je hier foto's mag maken.

 

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Zwangerschapsfotografie Limburg: mediterane fotoshoot bij Mondo Verde in Landgraaf
Logo Sjurlie.nl