Fotograaf Limburg: kinderfotoshoot in de Rode Beek

28.08.20

Fotograaf Limburg: Spontane gezinsfotoshoot in de beek van het Schutterspark

Deze man gaf zijn vriendin een fotoshoot kado. Het was inmiddels bijna een jaar geleden dat hij de cadeaubon voor de fotoshoot bij mij thuis kwam ophalen.

Nu hadden we afgesproken op een zonnige vrijdagmiddag op de parkeerplaats van het Schuttershuuske in Brunssum. Van hieruit wandelden we naar de Rode Beek in het Schutterspark, waar we spontane kinderfoto's zouden gaan maken van hun zoontje.

De Rode beek is hier erg mooi, omdat hij onder de bomen ligt. Het water is weliswaar koud, maar erg ondiep en dus ideaal om in te spelen. Het licht is ook prachtig, omdat het heel subtiel door de bladeren valt.

Ze hadden wat speelgoed voor hun zoontje meegenomen, om mee in het water te spelen, zoals een emmertje en een gieter. Zijn broekspijpen werden opgerold maar al snel was de hele spijkerbroek nat door zijn enthousiasme. De gieter werd gevuld met water en vervolgens op de kop gehouden, de emmer werd gevuld en gegooid. Enorm veel plezier had deze kleine man met het spelen met water.

Hij had zoveel plezier, dat hij niet meer uit het water wilde om andere foto's te maken. Uiteindelijk lukte het echter een leuke foto's met papa en mama te maken en daarna gingen we naar een grasveldje, waar hij ging voetballen.

We eindigden de fotoshoot met een aantal foto's in een mooie oude Eik. Na een uur, waren vond hij het wel genoeg geweest en rondden we langzaam af.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: kinderfotoshoot in de Rode Beek
Logo Sjurlie.nl