Communiefotografie Limburg: communiefotoshoot van een meisje in haar hangmat op de Brunssummerheide

15.04.22

Communiefotoshoot Limburg: communiefoto's van een meisje in haar hangmat op de zandvlakte van de Brunssummerheide

Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze communiereportage mocht maken in de omgeving van de Rode Beek op de Brunssummerheide. Van deze leuke mensen mocht ik al de bruiloft, de babyfotoshoot van beide kinderen en nu de communiereportage van hun oudste dochter maken.

Omdat ik eerdere die maand al een loveshoot in een hangmat had gemaakt, kwamen zij op het idee om ook een hangmat mee te nemen naar het bos. Dit keer hing ik die op twee verschillende plekken op, aan twee dorre bomen bij de Rode Beek en daarna tussen twee berkenbomen op de zandvlakte, een heerlijke plek trouwens, waar ik daarna ook nog een keer zelf ben teruggegaan om in mijn eigen hangmat te liggen.

Ik startte met een aantal foto's van de communicant alleen in haar hangmat en daarna ook met haar moeder en vader en daarna deed ik een poging het hele gezin te fotograferen. Daar had zuslief echter niet zo'n zin in, maar na een tijdje, toen ik de hangmat verplaatst had en zij wat had kunnen spelen op de zandvlakte kwam alles goed.

Nu de communie achter de rug is mogen de foto's online. Het album met de mooiste foto's heb ik ook geleverd, voorzien van een zacht roze linnen cover. Dit luxe mini album met een formaat van 15x15 cm is sinds een tijdje in iedere reportage inbegrepen. Het heeft een waarde van 50 euro en bevat 16 pagina's van dik papier met daarop de mooiste communiefoto's uit de reportage.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Communiefotografie Limburg: communiefotoshoot van een meisje in haar hangmat op de Brunssummerheide
Logo Sjurlie.nl