Fotograaf Maaseik: familiefotoshoot in de tuinen van kasteel Wurfeld

20.03.22

Familiefotograaf Maaseik: spontane familie fotoshoot bij kasteel Wurfeld

Een familie fotoshoot geboekt in verband met het huwelijksjubileum van de de ouders. Dit leuke gezin met aanhang was een lang weekend op vakantie in Belgie, net over de Nederlandse grens in Maaseik. De dochter belde mij enige tijd geleden om te informeren of het mogelijk was dat ik familiefoto's zou komen maken tijdens hun verblijf in Belgie.

We spraken afgelopen zondagmorgen af. Van de voren overlegde ik met een collega fotograaf over de locatie. Zij stelde kasteel Wurfeld voor. Ik had hier eerder een feest mogen fotograferen en herinnerde me dat dit kasteel een mooie grote tuin heeft. Dus belde ik even het kasteel om te informeren of we hier een fotoshoot mochten doen. Dat was geen probleem zeiden ze.

En zo ontmoetten we elkaar bij het kasteel. Toen ik thuis vertrok was het bewolkt en begon het opeens te regenen. In België aangekomen was het echter weer droog gelukkig. Het was weliswaar fris, maar op zich een perfecte ochtend voor foto's. De grote tuin was nog vrij kaal, omdat de bomen nog geen bladeren hebben, maar hier en daar was een groene struik of een struik die bloeide en zo maakten we er samen toch iets moois van.

Na een dik uur fotograferen nam ik afscheid van deze super enthousiaste familie. Inmiddels is de reportage bewerkt en heb ik mijn klanten hun login naar hun persoonlijke fotomap gestuurd. Nadat zij hun fotoselectie gemaakt hebben, ga ik voor hun aan de slag met het ontwerpen met een mooi mini album als aandenken aan dit familieportret.

 

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Maaseik: familiefotoshoot in de tuinen van kasteel Wurfeld
Logo Sjurlie.nl