Fotograaf Brunssum: zwangerschapsfotograaf in het bos

02.12.19

Fotograaf Limburg: spontane zwangerschapsfotoshoot in het bos van de Brunssummerheide

Op een koude maar zonnige zaterdag mocht ik deze zwangerschapsreportage maken op de altijd mooie Brunssumheide. We spraken samen af bij het bezoekerscentrum Schrieversheide, van waaruit we samen al wandelend een mooie zwangerschapsreportage maakten van zowel

Deze lieve mensen ken ik al van langer terug, omdat ik jaren geleden ook hun trouwdag mocht fotograferen in Maastricht op Sint Patricks Day.

Nu mailden zij me met de geweldig leuke mededeling dat ze zwanger is en graag een afspraak wilden inplannen voor een zwangerschapsfotoshoot in de natuur en een newborn babyshoot (zodra de kleine geboren is natuurlijk). Ik heb hier een pakket voor op mijn website staan, inclusief een half uur zwangerschap en een uur van je baby. (fotoshoot C).

Aangezien de baby een zogenaamd regenboogkindje is, namen zij een leuke paraplu mee in de kleuren van de regenboog. Deze gebruikten we voor een aantal zwangerschapsfoto met tegenlicht. Zo maakte ik een silhouet door de paraplu en ook een aantal foto's op een bankje. Tijdens de fotoshoot werden ook de outfits gewisseld.

Na een dik half uur namen we weer afscheid van elkaar en ging ik op pad naar mijn volgende fotoreportage. De foto's zijn inmiddels bewerkt en gekozen en ook de kleine (een zoontje genaamd Bram) is geboren, dus nu is het even afwachten wanneer de babyreportage zal worden ingepland. Uiteraard zal ik ook van deze fotoshoot weer een mini album maken waarin de zwangerschapsreportage en de babyfotoshoot aan huis worden gecombineerd.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Brunssum: zwangerschapsfotograaf in het bos
Logo Sjurlie.nl