Bedrijfsfotoshoot: fotoreportage van een kindercoachingspraktijk

10.06.20

Bedrijfsfotografie Heerlen: fotoshoot van kindercoachingspraktijk en coaching met hulphond

Nicole Schlosser is kindercoach in Welten, zij heeft haar praktijk aan huis. Wij ontmoeten elkaar tijdens een sales training een jaar geleden. Zo raakten we in gesprek en kwam zij in aanraking met mijn werk en ik met het hare.

Onlangs maakten we zo een afspraak voor de fotografie van haar coachingspraktijk in Welten. Hier coacht zij moeders en kinderen met behulp van onder andere haar mooie lieve hulphond (een adoptiehond uit Spanje, genaamd Lucky).

Omdat het er op de foto's moest uitzien alsof er echt gecoacht werd, vroeg ik Marlou (van visagie Marlou) of zij model moeder wilde zijn en haar zoontje speelde het te coachen kind. Hij deed dit super leuk en spontaan. Eerst zetten we een gesprek in scene aan Nicoles bureau en daarna ging hij aan de slag met spelen, knuffelbeesten en ook in de tuin, waar een parcours met de coachhond was uitgezet.

Ook mocht hij een kaart trekken die gebruikt wordt voor de coachingssessies met de hulphond. Het bleek nog niet zo makkelijk te zijn om de hond te laten luisteren en over het parcours te laten springen. Gelukkig ging spelen met auto's en Play mobile hem beter af en aangezien hij zeer fotogeniek is met zijn stralende lach en mooie bos krullen, leverde dit mooie kleurrijke plaatjes op voor de website.

Marlou had Nicole voor de fotoshoot ook mooi natuurlijk opgemaakt. Als outfits voor Nicole hebben we bewust voor iets kleurrijks gekozen, omdat dit echt bij haar past. De website zelf is ook heel kleurrijk, dus de felle kleuren passen hier heel mooi bij.

De website van Nicole vind je hier.

Lieve Shirley, dankjewel voor de prachtige foto's!! Ik heb al meerdere fotoshoots gedaan in mijn leven, maar nog nooit ergens zo stralend op gestaan! En wat een leuke invalshoeken en actiefoto's, die perfect illustreren wat ik doe! Ik ben er superblij mee!

(gepost via google reviews)

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bedrijfsfotoshoot: fotoreportage van een kindercoachingspraktijk
Logo Sjurlie.nl