uitvaartfotograaf Limburg (1)

Afscheidsfotograaf voor uitvaart en crematie in Limburg

Uitvaart fotografie

Iedereen heeft wel foto’s van geboortes, verjaardagen, feestelijke jubilea of bruiloften, momenten die we koesteren. Het einde van het leven is echter ook een waardevol moment om vast te leggen. Tijdens een afscheid en uitvaart is zoveel liefde en verbondenheid zichtbaar. Als gepassioneerd uitvaartfotograaf leg ik de meest dierbare momenten rondom en tijdens de uitvaart vast.

Ik breng in beeld hoe vrienden en familie een laatste groet brengen aan hun dierbare, hoe kleinkinderen een kaarsje voor opa of oma aansteken of een tekening bij de kist neerleggen. Een dag vol emoties wordt bewaard in prachtige foto’s, zodat de liefde altijd gekoesterd kan worden, herinneringen worden vereeuwigd en er steun is tijdens het rouwproces. Met mijn foto’s zorg ik ervoor dat deze bijzondere momenten nooit vergeten worden en altijd een bron van troost en herinnering blijven.

Wil jij deze kostbare momenten vastleggen? Neem dan gerust contact met mij op en laten we samen herinneringen vereeuwigen.

Waarom uitvaartfotografie?

Tijdens de laatste levensfase zijn de emoties zo intens dat de mooie, bijzondere en dierbare momenten vaak onbewust aan je voorbijgaan. Troostvolle herinneringen aan een uitvaart worden dan ook vaak gemist, doordat de dag in een roesje wordt beleefd. Juist in deze momenten kan uitvaartfotografie zoveel betekenen.

Die warme knuffel, die liefdevolle blik, dat tedere gebaar... allemaal bijzondere momenten die ik als uitvaartfotograaf vastleg. Deze dierbare en tastbare herinneringen worden voor altijd gekoesterd. Uitvaartfotografie legt de puurste, diepste en meest liefdevolle momenten vast die tijdens een afscheid zichtbaar zijn. In een tijd van rouw bieden deze foto's blijvende herinneringen aan warmte, troost, liefde en verbondenheid met familie en vrienden.

Daarnaast helpt rouwfotografie om de liefde en het leven van de overledenen te eren en te koesteren. Deze tastbare herinneringen zorgen ervoor dat de bijzondere momenten nooit vergeten worden. Met uitvaartfotografie wordt de liefde en het leven vereeuwigd, zodat het afscheid een waardevolle plek in het hart krijgt.

Persoonlijke keuze

Het kiezen voor uitvaartfotografie is een persoonlijke beslissing. Als uitvaartfotograaf heb ik vaak ervaren dat families aanvankelijk twijfelen of er geen behoefte aan hebben. Niet iedereen is zich bewust van de waarde die uitvaartfotografie kan bieden. In de hectische periode rondom een uitvaart moet er veel geregeld worden, waardoor het inhuren van een uitvaartfotograaf vaak over het hoofd wordt gezien. Achteraf hebben nabestaanden vaak spijt omdat ze niet aan uitvaartfotografie hebben gedacht.

Daarom is mijn advies, als ervaren uitvaartfotograaf, om hier goed over na te denken. Ook als de behoefte in het moment nog niet aanwezig is, kan dit later veranderen. Uitvaartfotografie kan een blijvende troost bieden en de dierbare momenten vastleggen die anders verloren zouden gaan.

Hoe ga ik te werk bij uitvaart fotografie?

Als ervaren uitvaartfotograaf en empathisch mensen mens begrijp ik hoe ik met rouw moet omgaan en ben ik vertrouwd met het verloop van een uitvaart. Door proactief te anticiperen, weet ik alle dierbare momenten op een respectvolle en discrete manier vast te leggen. Dit gebeurt altijd onopvallend, dankzij mijn geluidsarme apparatuur en mijn stille aanwezigheid.

Tijdens de uitvaart zal ik nooit storend aanwezig zijn, zodat je je volledig kunnen richten op het afscheid. Mijn missie is om zo onopvallend mogelijk te zijn, maar wel altijd op het juiste moment op de juiste plek te staan om de meest waardevolle momenten vast te leggen. Daarin zal ik representatief, flexibel. sociaal en meedenkend handelen. Ik ben als uitvaartfotograaf flexibel beschikbaar en werk op aanvraag alle dagen van de week. 

Wat leg ik vooral vast tijdens uitvaartfotografie?

Als uitvaartfotograaf leg ik alle belangrijke momenten vast die als een film aan je voorbij trekken. In mijn werk zie je vooral de verbinding tussen mensen terug. Van de kleine details, zoals het vasthouden van oma's handen door haar kleindochters terwijl zij rouwt om haar man, tot de vrolijkere momenten tijdens de koffietafel, waarop een toost wordt uitgebracht op het leven.

Bekijk hier een aantal foto's in mijn portfolio. Om de privacy van nabestaanden en overledenen te respecteren, bevat mijn portfolio geen foto's van hen. In plaats daarvan zie je beelden van bloemen, handen, uitvaartmedewerkers en overzichtsfoto's, die de sfeer en mijn fotografiestijl weergeven.

Waarom voor mij als uitvaartfotograaf kiezen?

Als gepassioneerde uitvaartfotograaf combineer ik mijn liefde voor fotografie met mijn talent voor het vastleggen van betekenisvolle momenten. Mijn missie gaat verder dan alleen het maken van prachtige beelden: ik breng het verhaal achter elke waardevolle herinnering tot leven. Met meer dan 15 jaar ervaring en een indrukwekkende collectie van 44 awards achter mijn naam, heb ik een sterke reputatie opgebouwd als een professional die streeft naar kwaliteit en perfectie in elk opzicht. Bovendien heb ik ervaring met kleine en grotere uitvaarten. Zo heb ik bijvoorbeeld als partner van uitvaartverzorger Monuta meerdere grotere uitvaartplechtigheden van BN'ers als fotograaf mogen verslaan. 

Naast mijn expertise, hecht ik ook veel waarde aan een persoonlijke benadering. Als jouw enige contactpersoon sta ik klaar om al je vragen en verzoeken te beantwoorden met een snelle en betrouwbare communicatie. Naast het leveren van digitale bestanden, bied ik ook ondersteuning bij het creëren van prachtige fotoalbums. Met mijn snelle levering en oog voor detail, kun je erop vertrouwen dat jouw waardevolle momenten in goede handen zijn.

Mijn diensten omvatten niet alleen professionele uitvaartfotografie, maar ook uitgebreide ondersteuning op de momenten dat je die het meest nodig hebt. Met mijn hulp krijg je niet alleen mooie foto's, maar ook de rust en ruimte om je te concentreren op wat echt belangrijk is.

Dierbaar foto album als herinnering aan de overledene

Naast het digitaal ontvangen van de foto's als aandenken, bied ik de mogelijkheid om de rouwreportage te verwerken tot een stijlvol en tijdloos rouwfotoalbum. Denk bijvoorbeeld aan een album met zwart-wit foto's en een grijze leren cover, waarop een handgeschreven stukje tekst van de overledene is verwerkt. Zo leverden dochters onlangs een pagina uit de agenda van hun overleden moeder aan, waarop zij haar naam had geschreven. Deze tekst hebben we digitaal omgezet tot een inscriptie voor op de albumcover. Op deze manier creëren we een persoonlijk en waardevol aandenken dat de herinnering aan je dierbare levendig houdt.

Wat klanten zeggen

 "Een sfeervolle reportage van een waardig afscheid. Dank voor je inzet om dit werk tot stand te brengen"

"Al vele jaren werk ik met Shirley samen op het gebied van uitvaartfotografie. Ik kan haar van harte aanbevelen. De kracht van Shirley is dat ze oog voor details heeft en ook nog eens op precies het juiste moment! Het resultaat is sublieme foto's van bijzondere momenten. Dat maakt de fotoreportage tot een waardevol geschenk om op terug te kijken"
Hans Bleijerveld - Monuta TBU

Shirley wij willen je hartelijk bedanken om de uitvaart van onze vader vast te leggen op deze emotionele dag.

Onze complimenten voor jouw kwaliteit en professionaliteit.
Je liefde voor je vak is echt terug te zien in de foto's.
Je was aanwezig op de hele uitvaart maar je was onopgemerkt.
Maar aan de foto's te zien heb je alle mooie en emotionele momenten vastgelegd.

We gaan je zeker nog zien om andere momenten vast te leggen.

Wij raden deze fotograaf echt aan zeker als je een uitvaart wilt vast leggen.
Dit moment kan je nooit meer overdoen.
Maar als je de foto's bekijkt beleef je deze dag opnieuw omdat ze alles mooi vastlegt.
Super bedankt, Familie Maas.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen in de vorm van uitvaart en rouw fotografie? Bekijk mijn diverse pakketten en prijzen of neem direct contact met mij op voor meer informatie!

Neem contact op
Logo Sjurlie.nl