Evenementenfotograaf Limburg: foute party bij gasterij In den Hof Heerlen

15.10.21

Evenementenfotograaf Limburg: foute party bij gasterij in den Hof

Bij gasterij en motorcamping In de Hof heb ik vele fotoreportages gemaakt. Nu was ik uitgenodigd voor een fotoshoot van een bedrijfsfeest. Het betrof een bedrijf uit Brabant, met veel jonge medewerkers die allemaal waren uitgedost in het thema "fout feestje". Dus er waren van veel dierenprints en grote kettingen.

Het feest startte met een groepsfoto (op verzoek van de organisator) en daarna begon het met een aantal spelletjes. Een van de spelletjes betrof het bouwen van een toren van spekjes, houten stokjes en tape. Het was erg leuk om lang alle sta tafels te lopen en te zien hoe iedere groep hier een andere creatieve oplossing voor verzon (of de creatieve oplossing van de tafel naast hun kopieerde, viel mij op). Nadat te spelletjes voorbij waren, was het tijd voor een shotje.

Een van de medewerkers vulde een dienblad met kleine glaasjes en schonk deze vol. Daarna ging het dienblad door de hele zaal en proostte iedereen gezellig met elkaar. Daarna begon het feest langzaam op hang te komen. De DJ draaide leuke muziek bijpassend bij het thema fout feestje en langzaam maar zeker stroomde de dansvloer vol en gingen langzaam alle voetjes van de vloer. Tot hoe laat dit geduurd heeft ? Dat weet ik niet. Na ongeveer een uur rondlopen had ik de gewenste sfeerbeelden op mijn kaartje staan en rondde ik mijn reportage langzaam af en nam weer afscheid.

Inmiddels hebben zowel de feest locatie als het bedrijf hun fotoselectie ontvangen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Evenementenfotograaf Limburg: foute party bij gasterij In den Hof Heerlen
Logo Sjurlie.nl