Fotograaf Hasselt: lentefeest fotoshoot van een meisje in de Japanse tuin

26.03.22

Fotograaf Lentefeest Hasselt: fotoshoot van een meisje in de Japanse tuin

Afgelopen zaterdag was de 1e dag van 2022 dat de Japanse tuin open was. Ik had een afspraak voor het maken van een fotoshoot in het kader van een lentefeest.

Het hele gezin was van voor Brussel naar Hasselt gekomen. Ik vond het bijzonder dat zij mij op die afstand online gevonden hadden en ik vond het erg leuk dat zij mij geboekt hadden voor het maken van de lentefeest foto's van hun dochter.

Eigenlijk zou deze fotoshoot in de eerste week van april plaatsvinden, maar omdat de bloesem dit jaar eerder bloeide, verplaatsten we deze lentefeest fotoshoot naar het laatste weekend van maart.

Dit was een bijzonder goed idee, gezien de prachtig bloeiende bloesem, maar ook vanwege de het prachtig zonnige weer. De enige uitdaging was de enorme drukte in tuin. Bij de ingang stond een enorme rij en toe binnen waren bleken alle paden vol met mensen en zaten over onder de bloesem mensen van het weer een de tuin te genieten, wat uiteraard begrijpelijk was.

Uiteindelijk is het echter toch gelukt een mooie lentefotoshoot onder de roze bloesembomen te maken, waarbij je niet ziet hoe druk het in de tuin. Naast alle bezoekers, waren er trouwens zeker 6 andere fotografen aan het werk, met allerlei schermen en modellen. Toen ik het meisje echter uiteindelijk met bloesem liet gooien en rondjes liet draaien en met haar haar zwaaien, kwam het helemaal goed en lukte het me een spontane lentefeest reportage van haar te maken.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Hasselt: lentefeest fotoshoot van een meisje in de Japanse tuin
Logo Sjurlie.nl