Fotograaf Landgraaf: familie foto laten maken bij de kerstboom

21.12.23

Fotograaf Landgraaf: Familiefoto laten maken aan huis met natuurlijk licht bij een prachtig jong gezin in Rimburg

Sjurlie Fotografie mocht onlangs deze betoverende kerstfotoshoot maken, ditmaal in het schilderachtige Rimburg. Als jullie lokale fotograaf, gevestigd in Brunssum en gespecialiseerd in het vastleggen van kostbare momenten voor jonge gezinnen, ben ik enthousiast om de warmte van jullie gezin vast te leggen.

Een Magisch Begin bij de Kerstboom

We starten de fotoshoot met de betovering van de kerstboom. Het gezin, omringd door fonkelende lichtjes en feestelijke decoraties, door het raam ving ik natuurlijk licht om de warmte van het seizoen te accentueren.

Knusse Momenten op een Zacht Karpet en bij de open haard

Vervolgens verplaatsen we ons naar een intiemere setting op een zacht karpet waar ik een aantal portretten van hun zoontje alleen maakte. Hier leg ik de gezelligheid en de onderlinge connectie tussen jullie vast, badend in het zachte natuurlijke licht dat door de ramen binnenvalt.
We sluiten af met een portret van het hele gezin op het karpet en daarna ging zoonlief met zijn vader naar de vlammen van het haardvuur kijken. Dit vond hij heel interessant. Ook wilde hij wel even alleen poseren, op een schapenvachtje voor de haard.

Stijlvolle Veranderingen in Kleurrijke Outfits

Tussentijds worden stijlvolle outfits verwisseld van rood en groen naar meer aarde tonen. Bijpassende kleuren bij het hout van de zolder. Elk moment wordt vastgelegd, en de wisseling van outfits voegt een extra dimensie toe aan de diversiteit van de fotoshoot.

Afsluiting bij Grote Beer en Zolderavonturen

We ronden de fotoshoot af met bijzondere momenten bij een grote teddybeer, waar kinderlijke verwondering en speelsheid samenkomen. Ten slotte brengen we de magie naar zolder, waar ik de dreumes in zijn schommeltje fotografeer, omgeven door het subtiele licht dat de zolder verlicht.

Ontdek samen met mij hoe we deze unieke reis van kerstsfeer naar intieme gezinsmomenten, inclusief stijlvolle outfitveranderingen, kunnen vastleggen tijdens deze bijzondere fotoshoot.

 
 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Landgraaf: familie foto laten maken bij de kerstboom
Logo Sjurlie.nl