Familiefotograaf Zuid Limburg: groepsportret bij kasteel Terworm

18.08.21

Familiefotografie Limburg: familiefoto's in de tuinen van kasteel Terworm in Heerlen

Iedere familieshoot is weer anders, dat maakt mijn werk nu juist zo afwisselen en nooit saai. Ik postte zojuist een meer landelijk familieportret, deze familie heeft juist weer een hele andere uitstraling en wilde graag foto's maken in de mooie tuinen van kasteel Terworm in Heerlen.

Vaak word ik geboekt ter ere van een huwelijksjubileum en dat was ook nu het geval. De ouders waren op vakantie in Zuid Limburg, samen met het hun kinderen, de partners van hun kinderen en de klein kinderen. Het was gelukkig net droog en rond lunchtijd spraken we af bij de oranjerie.

Van hieruit wandelden we door de buiten en maakte ik foto's bij de fruitbomen, de fontein, op de vakantie en de op paden rondom de tuin. Ik eindigde met de gezinnen spelend met de kinderen op het grindpad van de tuin, met uitzicht op het kasteel. Hier maakte ik ook nog een aantal groepsportretten.

De favorietenlijst van mijn klanten, ziet er altijd anders uit dan mijn favorieten. Daar waar ik probeer te kiezen voor beelden met echte pure momenten, vaak niet geposeerd of kijkend in de camera, merk ik dat mensen, ondanks dat zij zeggen op zoek te zijn naar spontane familiefoto's, toch vaak kiezen voor het meer geposeerde en dat is prima. Ik probeer in mijn blog altijd een mix te tonen, maar de spontane echte momenten zijn voor mij goud waard, die schiet ik het liefst en die geven mij de meeste voldoening.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotograaf Zuid Limburg: groepsportret bij kasteel Terworm
Logo Sjurlie.nl