Modefotograaf Limburg: trouwpakken collectie foto's in opdracht van Mannenmode Geilenkirchen

10.03.22

Mode fotografie: fotoshoot nieuwe trouwpakken collectie in opdracht van Mannenmode Geilenkirchen in Kerkrade

Afgelopen woensdagmiddag mocht ik wederom een vijftal trouwpakken fotograferen in opdracht van herenmodezaak Mannenmode Geilenkirchen in Kerkrade. Als locatie voor de fotoshoot kozen we HUB Kerkrade (bibliotheek en foyer theater Kerkrade). Deze locatie is ideaal, omdat hij op loopafstand van de modezaak ligt, midden in het centrum van Kerkrade.

HUB heeft veel mooie zitjes, banken, stoere details (waaronder oude auto's en liften) en mooie achtergronden die erg mooi aansloten bij de kleuren van de trouwpakken. Het was erg leuk dat we last minute nog een model gevonden hebben dat wel 2 uurtjes wilde poseren. Met wat assistentie bij het omkleden zat de klus er in een korte tijd op. Poseren, wandelen, omkleden en weer verder. Met z'n drietjes liep deze opdracht als gesmeerd.

2 jaar geleden mocht ik ook al een soortgelijk reportage maken. We kozen destijds de bibliotheek van de Abdij van Rolduc en maakten met een model toen een een groot aantal foto's van zeker 12 verschillende pakken in diverse kleuren. Bij iedere wisseling van pak werden ook schoenen, sokken en accessoires verwisseld.

Deze fashionfoto's zullen worden gebruikt ter promotie van de trouwcollectie in de omgeving. Het nieuwe trouwseizoen zit er aan te komen en het lijkt erop dat stellen dit jaar erg trouwlustig zijn. De kleuren van de trouwpakken waren prachtig, onder andere donker groen, donker bruin, grijs, oude roze en blauw. Strikjes en een pet van hetzelfde materiaal maken de trouw outfits compleet.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Modefotograaf Limburg: trouwpakken collectie foto's in opdracht van Mannenmode Geilenkirchen
Logo Sjurlie.nl