Trouwfotograaf kasteel Erenstein: change the date loveshoot bij zonsondergang

24.04.20

Change the date loveshoot bij kasteel Erenstein in Kerkrade

Dit leuke lieve stel zou afgelopen vrijdag gaan trouwen bij hotel Erenstein in Kerkrade. Helaas moesten zij door Corona nu hun complete bruiloft naar 2021 verschuiven.

Als vervanging boekten zij echter een leuke loveshoot bij mij. Deze planden we in op hun trouwdag, afgelopen vrijdag. Eerst ging ik bij hun thuis langs voor het fotograferen van het aansnijden van de schattige mini bruidstaart in achtertuin. Daarna toosten ze samen met champagne.

Ik fotografeerde dit alles vanaf een afstand met mijn telelens in hun achtertuin. Vanuit thuis vertrokken we daarna naar hotel Erenstein. Ik begon de fotoshoot met foto's in de boomgaard van het hotel, waar prachtig licht was van de ondergaande zon.

Vanuit de boomgaard wandelen we naar de Engelse tuin aan de achterkant van kasteel Erenstein. Op binnenplaats maakte ik nog wat foto's met een mooie tros ballonnen (een verrassing van vriendinnen) en als laatste maakten we wat spontane romantische foto's vlakbij het Stuwmeer. Inmiddels was de zon zover gezakt dat het zogenaamde gouden uurtje was aangebroken. Dit is mijn favoriete licht voor het maken van romantische foto's van stellen. Ook tijdens bruiloften ga ik graag even met het bruidspaar naar buiten voor een aantal foto's tijdens het gouden uurtje.

Rond 20 uur namen we afscheid en keerden zij weer huiswaarts. De uiteindelijke bruiloft gaat nu op zaterdag 24 april 2021 plaatsvinden. Ga je ook trouwen en moeten jullie helaas je bruiloft verplaatsen ? Je kunt bij mij momenteeel een leuke loveshoot boeken met 100 euro korting.

De foto's kun je mooi gebruiken voor je "change the date" aankondiging.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf kasteel Erenstein: change the date loveshoot bij zonsondergang
Logo Sjurlie.nl