Gezinsfotoshoot in de natuur van Limburg

08.09.22

Fotoshoot van je gezin in Limburg laten maken ?

Dit leuke gezin boekte mij afgelopen zomer, om precies te zijn half augustus, voor een spontane fotoshoot van hun gezinnetje op de brunssummerheide.

Ik sprak met hun af op de parkeerplaats van de voormalige manege en omdat ik een eens niet naar de rode beek wilde, koos ik als locatie een stuk heide met een zandpad naar boven. Hier maakten we een aantal spontane zittende en wandelen de foto's van de ouders met de twee kinderen. Ook maakte ik van de broer en zus alleen een aantal foto's al wandelend hand in hand, maar ook samen giechelen en knuffelend in het bos.

Daarna besloot ik van locatie te wisselen. De andere kant uit, ligt ook een stukje rode beek in het bos, vlakbij een mountainbike route, hier heb ik ooit, verscholen tussen dicht struikgewas en bomen op een water later gelegen plek nabij de rode beek een prachtig stuk bos ontdekt met superveel, zacht en mooi groep mos en omgevallen berkenbomen. Dit is een beetje eens sprookjesachtige plek waar niemand komt en waar in het voorjaar altijd schattige kleine kikkertjes zitten.

Het was alweer een tijdje geleden dat ik hier geweest was. De plek was intussen dichtgegroeid met bramenstruiken, maar toch lukte het me te komen met mijn cameratrolley en het gezin en zo maakten we prachtige beelden al liggend en zittend in het mos. voor de kinderen in het mos vind heel schattig. Het lijken net elfjes, ik merkte dat ze er zelf ook heel enthousiast over waren.

Wat nog leuker was, was dat zij mij uiteindelijk na de fotoshoot een mooie foto per whatsapps stuurden van een fotocollage die ze verwerkt tot een Ixxi uitvergroot in hun woonkamer hadden hangen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Gezinsfotoshoot in de natuur van Limburg
Logo Sjurlie.nl