Communiefotografie Maasmechelen

13.06.20

Communiefotograaf Maasmechelen bij Connecterra

De communie fotoshoot in Belgie, was al vroeg dit jaar geboekt. Ik vraag klanten altijd hoe ze mij gevonden hebben en deze klant had gegoogled op "beste communiefotograaf" en toen was ik blijkbaar naar boven gekomen in google.

Na een paar keer schuiven in verband met de strenge lockdown in Belgie (ik mocht niet naar Belgie en zij mochten niet naar Nederland) was het afgelopen zaterdag dan eigenlijk zo ver. We hadden afgesproken bij Connecterra in Maasmechelen, vlakbij Ter Hills.

De drie meiden (waarvan een schattige tweeling) en hun zoontje van 2, zagen er geweldig leuk uit. Ik zocht eerst naar een plek in de schaduw, want zaterdag was opeens bestwel warm en Connecterra is bestwel open. Op een leuk bospad maakte ik eerst wat foto's in een mooie boom. Van de meiden samen, maar ook de zoontje lief alleen.

Daarna wandelen we verder, uiteindelijk kwamen we bij het spiegelende bouwwerk uit, dit gaf wat schaduw en vind ik persoonlijk een erg mooie plek voor het maken van de foto's, vooral omdat je hier erg mooie met spiegelingen van de modellen en de natuur kunt werken.

Als afsluiting liet ik ze allevier nog op kabelhaspels in het bos zitten en moesten papa en mama flink aan het werk met gek doen zodat de kinderen lekker spontaan de zouden gaan lachen op de fotos. Ik vertel mensen altijd dat het geen zin heeft om tegen je kind te zeggen "lach eens" eens of "cheese". Dit geeft namelijk enkel gemaakte lachjes als resultaat en je wilt natuurlijk dat ze echt lachen op een foto.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Communiefotografie Maasmechelen
Logo Sjurlie.nl