Fotograaf zakelijk: sfeerimpressie van netwerkclub Kvinner bij restaurant RED in Heythuysen

29.11.22

Fotoshoot zakelijk netwerk event Kvinner bij restaurant Red in Heythuysen

Afgelopen dinsdag was ik als bedrijfsfotograaf weer te gasten tijdens een zakelijk netwerkevent van dames netwerkclub Kvinner. Kvinner komt een aantal keren per jaar bij elkaar op verschillende locaties door heel Limburger. Meestal zijn er een of meerdere sprekers en altijd is er een diner inbegrepen en een hoop gezelligheid.

De avond begint altijd met samen borrelen en een korte voorstelde ronde voor de introducees. Er waren ook deze avond weer een aantal aspirant leden aanwezig. Daarna gaan we allemaal samen aan tafel.

De samenstelling van de groep is heel divers. Dit keer waren we te gast bij restaurant RED in Heythuysen (een bijzonder restaurant dat tevens vermeld wordt in de Navenant restaurant gids) waar we een heerlijk en bijzonder 3 gangen diner gepresenteerd kregen met bijbehorende wijnen. Tussen de gangen werden we door de sprekers bijgepraat over de veranderingen en in het belastingstelsel voor de eenmanszaak en BV voor 2023 en was er een presentatie over grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer.

Naast dat ik lid ben van deze groep, ben ik ook de fotograaf van deze netwerkclub. Dus ik zit aan tafel, netwerk, luister en praat gezellig en tussendoor pak ik mijn camera's in de hand voor het maken van sfeerfoto's van het netwerkevent, wat detailfoto's van het restaurant en wat foto's van de sprekers.

De foto's gaan na afloop altijd online in de Linkedin groep van de netwerkclub. Soms zijn er gastsprekers en worden foto's ook door externen gebruikt ter promotie.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf zakelijk: sfeerimpressie van netwerkclub Kvinner bij restaurant RED in Heythuysen
Logo Sjurlie.nl