Bedrijfsfotograaf Limburg; opening Funky Budha pool resort mooi Bemelen

09.07.21

Zakelijke fotoshoot Limburg: opening Funky Budha Pool Resort Mooi Bemelen

Een super leuke fotografie aanvraag dit keer. Een fotoshoot in het kader van de opening van een prachtig nieuw zwembad genaamd de "Funky Budha pool" bij bungalowpark resort Mooi Bemelen in Bemelen.

Op een prachtige vrijdag zomeravond mocht ik deze zakelijke reportage voor enkele uurtjes verzorgen terwijl de DJ heerlijke nummers draaide en iedereen gezellig borrelde en oesters en andere lekkernijen at. Meisjes deelden Moet Champagne uit, mensen genoten van het mooie weer, de muziek en de saxofonist die meespeelde met de DJ. Ik zag zelfs wat mensen voorzichtig een dansje wagen. Iedereen was blij dat er weer wat vrijheid was en dat er weer beetje van het leven genoten kon worden. Veel veel mensen hadden zich mooi gemaakt voor de gelegenheid.

Een heerlijke zakelijke fotografie opdracht, met deze lachende mensen, de schattige jack Russel van de eigenaren en het uitzicht op het mooie zwembad plus de mooie decoratie, echt een geweldig fotothema. Ik focuste me op het vastleggen van emoties en gesprekken tussen mensen, maar ik maakte bijvoorbeeld ook groepsfoto's van de personeelsleden en van een aantal gasten die arriveerden. Dit deed ik tegen een speciale met ballonnen gedecoreerde achterwand. Ook maakte ik foto's van mooie details, zoals decoratie en andere zaken.

Rond een uur of acht, nadat ik eigenlijk wel alles in beeld had gebracht, rondde ik de fotoshoot af. Ik maakte eerst nog een mooie foto van de eigenaresse met haar Jack Russel en daarna nam ik afscheid.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bedrijfsfotograaf Limburg; opening Funky Budha pool resort mooi Bemelen
Logo Sjurlie.nl