Bedrijfsfotograaf Venlo zakelijk portret bij Lebe Office

27.01.21

Fotograaf Venlo: zakelijk portret van Eline Smith bij Lebe Business Centers Venlo

Via een online netwerkmeeting kwam ik in contact met Eline van Eline Smith HR en Office Support. Haar missie is bedrijven te laten groeien door ondernemers te laten doen waar ze goed in zijn en daar steeds beter in worden.

Wij hadden voor de fotoshoot even met elkaar gebeld om haar wensen te bespreken. We spraken vandaag af bij Lebe Business Centers in Venlo. We maakten foto's in diverse settings, veelal in de algemene ontvangstruimte van het het businesscenter. Tussendoor wisselde Eline ook even van outfit. De eerste serie maakten in een gebloemd jurkje en de tweede serie meer casual in een jeans met een colbert.

Deze zakelijke portretten worden straks gebruikt voor haar website en daarom koos ik ervoor hier en daar - in bijvoorbeeld de kleur van het meubilair - de gele kleuren van haar huisstijl c.q. logo terug te laten komen. We hadden overigens direct een leuke klik en de tijd vloog om. Ter afsluiting maakt ik een foto op de glazen verbindingsbrug die het ene van het andere kantoor verbindt.

Het was vandaag een donkere, druilerige dag en aangezien ik graag gebruik maak van natuurlijk licht, was dat wel een beetje een hobbel, maar uiteindelijk kwamen we tot een mooie en afwisselend resultaat van spontane foto's die naar mijn idee haar persoonlijkheid goed laten zien.

Eline ontvangt de complete serie in een persoonlijke online fotomap, van waaruit zij haar fotokeuze kan maken. Naast portretten, maakte ik ook wat foto's van details. Dit soort foto's is erg leuk om te gebruiken voor bijvoorbeeld social media.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bedrijfsfotograaf Venlo zakelijk portret bij Lebe Office
Logo Sjurlie.nl