Familie fotoshoot in Noorbeek

16.10.22

Fotograaf Noorbeek: Spontaan familieportret in Herfstsfeer

Kortgeleden boekte deze leuke familie bestaande uit ouders, hun drie kinderen en hun kleinkinderen mij voor het maken van een familieportret in Noorbeek. Zij hadden dat weekend een prachtige boerenwoning gehuurd via Pierre Y Vacances.

In de zomermaanden en in de herfst kom ik hier als fotograaf veelvuldig voor het maken van familieportretten. Ook Noorbeek bezoek ik geregeld. Dit keer stond de fotoshoot gepland op zondagochtend om 11 uur. Het zacht weer en het was zonnig toen arriveerde. Ik parkeerde net mijn auto, toen Tessa de poort open maakte en mij hartelijk begroette. Samen maakten we even een ronde over het boerenerf. We kwamen al snel tot de conclusief dat het erf zonder bomen, vol met schuren en weilanden waar we niet in konden geen ideale plek was voor een familieshoot.

Dus koos ik voor een prachtige tuin met tegenlicht en een gras vol herfstbladeren, ook maakte ik een aantal groepsfoto's met als achterwand de poort van de boerderij. Deze was zachtgroen geverfd en vormde een prachtig decor voor een landelijke fotoshoot en matchte bovendien erg leuk met de kleding van de kinderen.

Ik startte met met een portret van opa en oma met de klein kinderen. Daarna liet ik de kleinkinderen samen in het gras zitten en met blaadjes gooien, aansluitend gingen de gezinnen apart van elkaar op de foto's en als laatste het eigen gezin. We sloten de fotoshoot af met een aantal foto's op de binnenplaats van de boerenwoning. Hier fotografeerde ik de koppels apart, maar ook de broer met zijn 2 zussen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familie fotoshoot in Noorbeek
Logo Sjurlie.nl