Familiefoto's laten maken in Brunssum ? Boek een fotoshoot op de Brunssummerheide

27.10.22

Familieportret laten maken in Limburg ? Deze leuke familie fotografeerde ik op de Brunssummerheide

De Brunssummerheide. Bekend terrein voor mij als gezinsfotograaf. Ik ben gek op de natuur en de heide heeft een zeer afwisselende landschap van naaldbomen die altijd groen zijn, loofbomen, water en een zandvlakte. Je hebt er eindeloze mogelijkheden voor spontane foto's. Dit keer koos ik voor als fotolocatie voor het "spellenbos". Dit is een stukje bos vlakbij het bezoekerscentrum Schrieversheide, waar je vaak kinderen ziet spelen en waar ook vaak scholen naar toe gaan. Er staat een grote houten tafel waar een hele groep aan kan zitten en tussen de bomen zijn op veel plekken fotogeniek hutten van dorre takken gebouwd. Vooral in de herfst, wanneer de hele bodem bezaaid is met gekleurde bladeren is het hier prachtig.

Het was nog warm en iedereen mooi kleurrijk gekleed. De kinderen klommen op de boomstronken en knuffelden met elkaar. Het liep allemaal een beetje vanzelf en was een leuke relaxte reportage. Ik had de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende soorten licht, waardoor ik een afwisselende serie foto's kon maken die ik uiteindelijk voor de familie online zetten.

Uit de door de familie gemaakte fotoselectie ontwierp ik ook een familie album. Dit is een linnen album afkomstig van dezelfde leverancier als mijn trouwalbums. De boekjes zijn 15x15 cm en layflat, dat wil zeggen dat de middennaad plat valt, waardoor je een mooie grote familiefoto over twee pagina's kunt laten doorlopen. De foto's en het album zijn al geruime tijd afgeleverd. Ter inspiratie hier een aantal foto's uit de reportage van afgelopen jaar.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefoto's laten maken in Brunssum ? Boek een fotoshoot op de Brunssummerheide
Logo Sjurlie.nl