Zwangerschapsfotografie Limburg: fotoshoot bij zonsondergang

28.07.20

Fotograaf Limburg: zwangerschapsfotoshoot bij ondergaande zon

Deze fotoshoot van een zwangerschap werd een tijdje geleden online geboekt via mijn website. We besloten de fotoshoot te plannen bij ondergaande zon, het zogenaamde gouden uurtje, omdat dat zorgt voor prachtig warm licht, waardoor de foto's een bijzondere sfeer krijgen.

We spraken af rond half acht, op de parkeerplaats van de voormalige manege Brunssummerheide. Van daaruit wandelden we richt de Rode Beek en de zandvlakte. Het was er redelijk druk, waardoor ik wel wat rekening moest houden met wandelaars die anders op de foto's te zien zouden zijn.

Uiteindelijk liepen richting de heuvels en de zandvlakte, waar het rustiger was en hier maakte ik de meeste zwangerschapsfoto's, waaronder wat foto's van het wapperende haar en een aantal silhouetten samen, toen de zon uiteindelijk echt onder ging.

Een wandelende foto samen mag wat mij betreft ook nooit ontbreken in een serie van een (zwanger) koppel. Hand in hand samen blootvoets door het zand vind ik altijd een mooi plaatje.

Ter afronding maakte ik wat foto's van het zwangere model in de (zeer koude) Rode Beek, waar inmiddels niemand meer was. Het licht op het water in combinatie met de kringen die het wandelen door het water veroorzaakte, leverde mooie plaatjes op.

Langzaam rondde ik de fotoshoot af en liep weer terug richting de parkeerplaats, waar we afscheid namen en ik uitlegde hoe de afronding verder te werk zou gaan. Binnen een aantal dagen zette ik de foto's voor het stel in een online map.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Zwangerschapsfotografie Limburg: fotoshoot bij zonsondergang
Logo Sjurlie.nl