Babyhoot aan huis in de omgeving van Aken

22.09.22

Newbornshoot in Aachen: babyfotograaf aan huis

van dit leuke stel mocht ik de zwangerschapsreportage maken, de bruiloft fotograferen en nu werk hun kleine meid geboren en mocht ik de babyreportage bij hun aan huis maken.

Inmiddels waren ze verhuisd, op een warme zomeravond kwam ik rond 6 uur aan bij hun nieuwe woning, die volop verbouwd werd. Het werd een behoorlijke uitdaging, want er moest een stijlvolle babyfotoshoot gemaakt worden in een woning die verbouwd werd en waar nog veel verhuisdozen stonden. Gelukkig vond ik een mooi plekje met daglicht en een schapenvachtje als ondergrond.

Daarna besloot ik voor het maken van de overige babyfoto's te verhuizen naar de tuin, waar op dat moment een mooie zonsondergang was. We namen wat leuke spullen mee, zoals een mandje en het schapenvachtje, maar ook een grote beer die van papa zelf was geweest toen hij nog klein was.

In de tuin die ook nog onder constructie was, vond ik een oud roze muur, die mooi bij het geheel kleurde. Hier maakte ik een aantal foto's van de trotse ouders samen met hun dochtertje. Dit zorgde voor een hilarisch moment aangezien dochterlief het nodig vond om aan mama's haar te trekken.

Als laatste verplaatsen we een pallet en maakte ik een aantal mooie tegenlichtfoto's tussen het spaarzame groen bij de garagemuur. Dit zijn mijn persoonlijke favorieten. De oude stoel, het schapenvachtje en de bloemen omlijsten deze babyfoto.

Inmiddels is er een album in bestelling met daarin een compilatie van de zwangerschapsfoto's en de newbornfotoshoot.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Babyhoot aan huis in de omgeving van Aken
Logo Sjurlie.nl