Fotograaf Belgie: 50 jarig huwelijksjubileum in Aubel

27.07.20

Fotograaf Wallonie: fotograaf bij een 50 jarig huwelijk in Aubel net over de grens in Belgie

Onlangs kreeg ik een telefoontje of ik tijd had om een sfeerimpressie te maken van een huwelijksjubileum. Het ging om een Nederlandse familie die samen met hun hun kinderen en kleinkinderen in een mooie villa in Aubel in Belgie verbleven om hier het 50 jarig huwelijk van hun ouders te vieren.

Ik begon met een kleine geposeerde familie fotoshoot. Aangezien het erg warm en zonnig was, maakte ik de groepsfoto's onder de fruitbomen in de tuin, daarna ging ik verder met een aantal foto's van de gezinnen. Als laatste maakte wat spontane portretten op de rand van het zwembad, dat een prachtig uitzicht bood over het Belgische landschap.

Daarna ging iedereen aan tafel buiten. De kok, die was ingehuurd voor het bereiden van een 5 gangen diner, diende inmiddels de gerechten op, terwijl er een speech was en een toost werd uitgebracht op het gouden huwelijkspaar.

Ik maakte intussen een sfeerimpressie van iedereen aan tafel. Er werd gezellig gegeten, gelachen en gedronken. Er kwamen leuke anekdotes voorbij. Ik maakte van uit verschillende standpunten foto's. Natuurlijk mocht ook een groepsportret waarop iedereen een mondkapje droeg niet ontbreken voor het tijdsbeeld.

Langzaam kwam het hoofdgerecht in beeld en kwam ik aan de afronding van deze leuke fotoreportage toe. Ik nam afscheid van de familie en bedankte voor de opdracht.

Inmiddels hebben zij de complete serie foto's besteld en is vader in de weer met het ontwerpen van een album als aandenken aan deze mooie dag.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Belgie: 50 jarig huwelijksjubileum in Aubel
Logo Sjurlie.nl