Familiefotoshoot Hombourgeois Plombieres in Belgie

19.08.21

Familiefotoshoot bij Hombourgeois in Plombieres Belgie

De ouders 50 jaar getrouwd en daarom was deze hele familie in een vakantiehuis van Hombourgeois in Plombieres Belgie.

Dat was de aanleiding voor deze fotoshoot met hun kinderen, de kleinkinderen en hun partners. Een hele grote groep. Zo groot, dat heb ik zelden voor mijn camera staan.

Hombourgeois is qua omgeving zo afwisselend dat er veel mogelijkheden qua achtergrond voor mooie foto's foto's. Zo maakte ik een groepsfoto onder de poort en fotografeerde ik de kleinkinderen op het stoepje voor een van de deuren van de mooie vakantiehuizen. Op het grasveld en bij de beek onder de bomen, ging ik de verder met het familieportret.

Op de laan zetten we twee stoelen voor de ouders die niet meer zo goed ter been waren. Ook fotografeerde ik hier het complete gezin. Daarna een grote groepsfoto tegen een gebouw waarin hout en steen verwerkt waren. Eerst de heren samen, daarna de dames samen.

Leuke stellen samen tussen de hortensia's, op een bruggetje en bij de watermolen, al snel waren we een dik uur bezig en had ik een grote selectie aan afwisselende beelden, deels spontaan en deels geposeerd.

De foto's zijn na de reportage door mij geselecteerd, bewerkt en in een gesloten map online gezet, zodat alle familieleden hun fotokeuze konden doorgeven. Uiteindelijk is er een groot aantal foto's gekozen buiten de standaard 20 inbegrepen beelden.

Een familieportret wordt vaak cadeau gedaan aan ouders ter ere van hun huwelijksjubileum. Uiteraard kan dit ook aan de hand van een cadeaubon, die ik dan mooi verpak.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotoshoot Hombourgeois Plombieres in Belgie
Logo Sjurlie.nl