Fotoshoot zwangerschap Limburg: twee zwangere vriendinnen op de foto

03.05.22

Zwangerschapsfotoshoot Limburg: Zwangersschapsreportage van 2 vriendinnen

Zo leuk, deze twee goede vriendinnen zijn beiden zwanger (ok, de een is wat verder in de zwangerschap dan de ander) en boekten bij mij een zwangerschapsshoot op de zandvlakte van de Brunssummerheide, bei zonsondergang.

Het gouden uurtje is mijn favoriete moment om foto's te maken, ik vind de gouden randen die de geportretteerden omlijsten werkelijk prachtig en speel graag met het tegenlicht en maak heel graag silhouetten. Met deze twee dames kon ik dus helemaal "los" gaan. Ik ken ze allebei al wat beter, omdat ik van de een de bruiloft al mocht fotograferen vorig jaar (waar de ander natuurlijk ook aanwezig was) en de ander heb ik als model voor vintage kleding mogen fotograferen jaren geleden.

We starten met de vriendin wiens zwangerschap het verst gevorderd is. (haar zus mocht ik al fotograferen toen zij zwanger was). Ik maakte een aantal foto's staand en zittend en daarna ook van de mooie blote buik. Daarna kleedden zij zich om en ging de fotoshoot samen verder (in dezelfde lange blauwe jurk). Deze foto's maakten we deels op de zandvlakte tussen de berkenbomen (heerlijk met blote voeten in het zand) en daarna maakte nog wat zwangerschapsfoto's op een boomstam in het water bij bij de Rode Beek. De zon begon inmiddels steeds verder te zakken en het begon heel langzaam te schemeren, dus we hadden dit perfect gepland rond 20.00 u.

Van deze zwangerschapsfotoshoot maak ik zoals altijd een professioneel mini album van 15 x 15 cm, met hierin de favoriete foto's van de klant.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotoshoot zwangerschap Limburg: twee zwangere vriendinnen op de foto
Logo Sjurlie.nl