Fotografie Valkenburg: spontane fotoshoot de tuinen van Chateau Sint Gerlach

27.06.20

Fotograaf Valkenburg (Limburg): spontane, romantische fotoshoot van een leuk stel in de natuur

Deze mensen boekten een fotoreportage bij mij tijdens een weekendje weg in Valkenburg aan de Geul. We spraken tegen de avond af in het park van Chateau Sint Gerlach. We starten de loveshoot in de rozentuin. Vervolgens liepen we richting de boomgaard. Hier liet het stel samen wandelen. De wind zette op en ik maakte wat foto's van haar lange wapperende haren. Samen plukten ze appels en zaten ze romantisch in het gras. Toen het ijs eenmaal gebroken was, gingen ze zelfs zoenen.

Na de fotoshoot kreeg ik een mooi compliment: hij had nog nooit iemand gezien die zo enthousiast was over haar werk. Hij had me van te voren verteld dat hij niet fotogeniek was en nooit leuk op foto's stond, dat was voor mij natuurlijk een uitdaging. Ik moest en zou een mooie, spontane foto van hem maken.

Uiteindelijk maakte ik nog een aantal portretten bij het "ei" nabij het terras van Chateau Sint Gerlach en daarna gingen we verder richting mijn favorieten beelden in de tuin: de twee herten. Hier maakte van beiden apart nog wat portretten, maar ook een foto romantisch samen. Na een uur namen we afscheid en keerde ik huiswaarts.

Het was sinds lange tijd dat ik weer een een hele middag op pad was geweest, eerst naar een huwelijk in Bilzen (Belgie) en aansluitend naar deze loveshoot in Valkenburg. Met rijden was en fotograferen wat ik met deze beide reportages toch 5 uur op pad geweest. Iets waar ik weer veel positieve energie van heb gekregen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotografie Valkenburg: spontane fotoshoot de tuinen van Chateau Sint Gerlach
Logo Sjurlie.nl