Familiereortage spontaan in het bos in Zuid Limburg

19.08.20

Spontane familiefoto's laten maken in Zuid Limburg, dan kan op de Brunssummerheide

Deze week mocht ik foto's maken van het gezin van een vriendin. Super leuk natuurlijk, maar als je voor een bekende werkt, wil je het altijd extra goed doen. Dan wil nog juist extra dat ene mooie moment tussen de kinderen onderling, de ouders of moeder en zoon vastleggen. Zoiets kun je echter niet afdwingen.

Iedereen stond mooi gestyled op de parkeerplaats, alle kleuren waren mooie op elkaar afgestemd, dus dat was al een goed begin. We wandelden een stukje en toen liet ik de kinderen om en om in de boom klimmen, voor een portret. Daarna was het tijd voor zoonlief van 2, maar die wilde niet in de boom, dus mocht hij op een stam. Daarna ging het hele gezin aan de slag om hem aan het lachen te krijgen.

Tijdens een wandeling met papa en mama, waarbij hij op de schouders mocht zitten en met zijn zusje mocht spelen, kwam hij los. Na een tijdje fotograferen wandelden we weer verder naar een andere plek. Hier ging het hele gezin in de lucht springen, wat nog niet zo eenvoudig was met z'n zessen.

Uiteindelijk belanden we op een mooie pad waar links en rechts bomen stonden, hier maakte ik foto's in diverse samenstellingen. Mijn favoriete gezinsfoto's zijn altijd toch de spontane, een kind dat omhoog wordt gegooid en lacht, of kom aanrennen. Ik vind dat veel mooier dat een geposeerde foto. Daarom streef ik er altijd naar om een mix van spontaan en geposeerd te maken.

Hieronder een aantal van de foto's uit deze familieportret serie.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiereortage spontaan in het bos in Zuid Limburg
Logo Sjurlie.nl