Babyfotoshoot aan huis in Limburg

13.12.20

Fotograaf Limburg: babyfotoshoot aan huis in Eys

Vanmorgen mocht ik deze superleuke kleine meid fotograferen. Ze is 7 maanden oud en ze lachte aan de lopende band. Mijn idee was om haar in mooi licht te zetten met als achtergrond het leuke behang van haar kinderkamertje. Ik stelde voor haar te kleden in bruin en wit en koos bijpassende accessoires. De geweldig leuke leeuw, daar viel mijn oog gelijk op. Wat zou het leuk zijn als ze daar zou kunnen zitten of liggen, terwijl papa en mama haar aan het lachen maakte. Dat liep echter wat anders.

Door haar nieuwsgierigheid, tuimelde ze van de leeuw op het karpet en had ze daarna goed de schrik van de leeuw. De leeuw was daarna een no go als accessoire voor de fotoshoot. Dus kozen we een bruine stoel en twee schattige bruine beertjes.

Aansluitend zetten we de fotoshoot voort in de woonkamer op de bank, samen met papa en mama. Uiteraard hoor bij een newborn shoot ook altijd een foto met beide ouders alleen. Ook deze maakten we deels in de kinderkamer en woonkamer.

Als laatste we ze nog een keer omgekleed en kreeg ze en schattig blauw jurkje aan. Omdat het jurkje blauw met goud was, zetten we haar nog een keer op het karpet in haar kinderkamertje.

Na een uurtje omkleden, stylen en poseren had ik behoorlijk was foto's van de kleine dame gemaakt en werd het tijd om afscheid te nemen, want ze was nu toch wel moe van haar modellenklus.

Hier een aantal foto's uit de reportage van vanmorgen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Babyfotoshoot aan huis in Limburg
Logo Sjurlie.nl