Fotograaf Zuid Limburg: familie portret in de tuinen van kasteel Vaalsbroek

10.06.23

Fotograaf Zuid Limburg: spontane familie fotoshoot in de tuinen van kasteel Vaalsbroek

Dit leuke familieportret mocht ik in juni maken. Juni is een van mijn favoriete maanden van het jaar. Het is net zomer, maar de bladeren aan de bomen zijn nog mooi zachtgroen. Anders dan in juli en augustus als de bladeren alweer donkerder groen kleuren.

Dit mooie voorjaarsgroen vormde het decor voor dit gezellige familieportret dat een kado was voor oma. De kasteeltuin van kasteel Vaalsbroek is altijd een prachtige locatie voor een fotoshoot. De vele oude bomen, de bruggetjes, de boomstam banken en de struiken zorgen voor een afwisselende foto achtergrond.

De fotoshoot was een kado voor oma. Zij was dan ook het middelpunt van de fotoshoot. Naast diverse groepsportretten van de hele familie, ging oma daarom met haar kinderen en kleinkinderen op de foto. Tijdens een familie fotoshoot mogen mensen altijd bij mij aangeven in welke samenstellingen ze graag op de foto gaan. Meestal begin ik met een portret van de hele familie samen en wanneer weg nog tijd over hebben (ik trek er meestal een uur voor uit) maak ik hier nog wat varianten op.

Ook de kinderen gingen samen, maar ook met hun partners op de foto. Ik wisselde qua licht en maakte ook foto's van mooie doorkijkjes door de Rododendrons. Ik ben gek op mooie doorkijkjes die voor een mooie omlijsting van het onderwerp zorgen, maar ook van mooi tegenlicht door de bladeren.

De foto's zijn afgeleverde en aan de hand van de selectie van de familie stelde ik ik een mooi 15x15 cm linnen album samen met de mooiste foto's uit deze familiereportage.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Zuid Limburg: familie portret in de tuinen van kasteel Vaalsbroek
Logo Sjurlie.nl