Fotograaf Elsloo: romantische loveshoot oftewel verlovingsreportage in de oude dorpskern

22.08.23

Fotograaf Elsloo: romantische loveshoot oftewel verloveringsreportage in de oude dorpskern

Onlangs boekte dit leuke jonge stel hun bruidsreportage bij mij. Gaan trouwen bij La Butte aux Bois, maar ze wonen samen in Elsloo. Daarom koos ik als locatie voor de fotoshoot dit keer eens niet een natuurlijke omgeving, maar het dorp, deels kwamen we natuurlijk toch weer in het groen uit, want groen is altijd prachtig, maar ik vond de oude woningen van Elsloo ook een hele mooie achtergrond.

Nu moet ik wel zeggen dat het tijdstip van de fotoshoot achteraf een beetje ongelukkig was: de mussen vielen letterlijk van het dak af. Dus ik was naast dat ik op zoek was naar fotogenieke plekken als foto achtergrond, ook op zoek naar schaduwrijke plekken. En dat is goed gelukt.

Zij gaven het naderhand aan dat ze de loveshoot voorafgaand aan de bruiloft "een hele leuke manier om kennis te maken met elkaar" vonden en dat heeft me toch weer aan het denken gezet of ik meer bruidsparen hierover moet gaan vertellen. Door de drukte van alle inhaalbruiloften vorig jaar, heb ik de loveshoots een beetje gelaten voor wat het was.

Het is echter ook een ontzettend leuk voorproefje op de trouwdag, waardoor je al een beetje weet wat je te wachten staat qua fotografie, maar ook niet in de laatste plaats omdat je met de foto's van je loveshoot natuurlijk ook allerlei leuke dingen kunt doen. Zo kun je ze bijvoorbeeld verwerken in decoratie voor de trouwdag zelf, sommige stellen zetten deze foto's ingelijst op de kadotafel, maar je kunt ze ook gebruiken voor een persoonlijke uitnodiging of een save the date kaart.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Elsloo: romantische loveshoot oftewel verlovingsreportage in de oude dorpskern
Logo Sjurlie.nl