Gezinsfotoshoot in het Heuvelland laten maken ? Dat kan bij deze mooie oude hoeve in Epen

09.07.22

Fotoshoot van twee jonge gezinnen tijdens hun vakantie in Epen

Het is alweer even geleden dat ik deze twee mooie jonge gezinnen mocht fotograferen in de tuin van hun vakantiehuis in het Limburgse Epen.

Om precies zijn was het op een zaterdag begin juli 2022, dat ik richting het mooie heuvelland reed, waar de wegen zoals altijd in de weekenden bezaaid zijn met fietsers en motorrijders.

In de zonnige groene tuin van een prachtige oude hoeve, mocht ik deze gezinnen met hun twee zoontjes fotograferen. De landelijke locatie was geweldig, stapels hout, een haan, een tractor, een houten picknicktafel en een hangmat en een boog van groen waren het decor van deze fotoshoot.

Ik startte zoals altijd met een aantal foto's van de hele "groep" oftewel beide gezinnen samen op de picnicktafel. Aansluitend ging ik verder met het fotograferen van elk gezin apart. Ik probeer daarbij aan te sturen zonder dat het er te geposeerd gaat uitzien. Ik startte met het gezin met hun zoontje heerlijk schommelend in de hangmat, op een schaduwrijke plek.

Daarna wilden zij graag een aantal foto's op de tractor, voor mij is een tractor een voor de hand liggend object, dat ik niet zo snel voor een fotoshoot zou gebruiken, maar ik kom mijn klanten altijd graag tegemoet. Hele hele gezin op het hout, tussen de stokrozen, is meer het soort achtergrond waar ik van houd. Net als een foto op de schommel, waarbij een kind heerlijk in de lach schiet.
Op de rug in het gras spelend met pappa, dat zijn mijn favoriete beelden. Kers op de taart was voor mij de foto, waarbij het zoontje heerlijk met een waterstraal speelt samen met mama en waarbij ik spontaan een beeld maakte door de waterstraal.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Gezinsfotoshoot in het Heuvelland laten maken ? Dat kan bij deze mooie oude hoeve in Epen
Logo Sjurlie.nl