Fotograaf Lanaken: toffe communiefotoshoot in een hangmat op landgoed Pietersheim

07.05.24

Fotograaf Lanaken: Waar kun je mooie kun communiefoto's laten maken in Belgisch Limburg ?

Het is de tweede communie fotoshoot die ik voor dit gezin mocht maken. Vorig jaar mocht ik hun oudste dochter al fotograferen. Als locatie koos ik toen de prachtige Winselerhof in Kerkrade. Ook toen hadden zijn een hangmat meegenomen en deze hingen we tussen de druivenranken in de tuinen van de Winselerhof. Wist je trouwens dat je bij Winselerhof ook kunt trouwen ? Tevens kun je hier prachtig buiten trouwen in Limburg.

Maar even terug naar de spontane communiereportage die ik mocht maken van dit meisje

De foto's waren zo geslaagd, dat ze mij dit jaar weer vroegen. Dit jaar deed haar jongere zusje de communie (het communiefeest is inmiddels achter de rug, vandaar dat ik de foto's mag plaatsen op mijn blog). Ik kreeg wederom een email met het verzoek een fotoshoot in te plannen. We belden en ik kwam met het voorstel deze keer naar Pietersheim te gaan in Lanaken. Hier fotografeerde ik eerder een bruiloft en een familieportret, waardoor ik het landgoed inmiddels redelijk goed ken. Is veel variatie die ik prachtig kon gebruiken als foto achtergrond.

Communiefoto's tussen de prachtige roze bloesembomen

Wat is er nu leuker voor een schattig klein meisje in haar communiejurk dan in je witte hangmat tussen de bloesembomen op de foto te gaan ? Met hulp van papa en mama werd de hangmat stevig tussen de de roze bloesems bevestigd en maakte ik hier prachtige en schattige communiefoto's. Eerst ging de communicant alleen in de hangmat en daarna wilde zo ook even met haar zus. Maar toen hield het raffia touw het toch niet helemaal! gelukkig hing de hangmat vrij laag en ploften de dames in het zachte hoge gras. Na een kort moment van schrik gingen we verder met het maken van een aantal foto's van de dames samen op de trappen van de trouwlocatie die tevens bij het landgoed ligt.

Inmiddels hebben zij de foto's kunnen uitzoeken

Van deze communiereportage zal ook nog een mooi communiealbum worden gemaakt op formaat 15x15 cm met een bijpassende linnen cover en 16 pagina's. Zo heb je niet alleen digitale bestanden als aandenken maar ook een mooi boekje voor later als je groot bent.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Lanaken: toffe communiefotoshoot in een hangmat op landgoed Pietersheim
Logo Sjurlie.nl