Zakelijk portret Limburg: fotoshoot trouwambtenaar bij Winselerhof in Kerkrade

01.04.20

Website fotografie en portretten voor trouwambtenaar Ingrid van den Hombergh van Samen Trouwen bij trouwlocatie Winselerhof

Of ik zin had om wat leuke foto's te maken voor haar nieuwe website. En of ik daar zin in had! Aan de telefoon brainstormden we over een mooie locatie, de uitstraling van haar nieuwe website, de te dragen outfits en nog veel meer.

Eerst hadden we de fotoshoot afgelopen zondag gepland, maar toen werd het niet zo'n mooi weer. Dus besloten we het vandaag te doen. Met in auto een mooie oude stoel, een vogeltje en twee lampionen als decoratie, vertrok ik om half 2 richting trouwlocatie Winselerhof. Wonder boven wonder was ik dit keer te vroeg, iets was zelden voor komt.

Met een afstand begroetten we elkaar en we gingen gelijk aan de slag. Ik startte met wat mooie portretten tussen de bloesem, zitten op de klassieke stoel en daarna staand. Ook maakte ik wat mooie close up foto's van haar trouwring, de hamer en de map voor de trouwakte.

Daarna gingen we richting de mooie blauwe poorten van Winselerhof, aan de achterzijde. Ingrid kleedde zich daarvoor eerst om. Ze had van mij de opdracht gekregen een blauwe jurk mee te nemen, zodat ik een mooie ton-sur-ton foto van haar kon maken. Wat fruitkistjes dienden als decor en om op te zitten.

Als afsluiting maakte ik een aantal foto's die het idee moesten geven van een echte trouwceremonie (ze had hiervoor zelfs bloemen meegebracht) en als allerlaatste maakte nog een aantal wandelende foto's van haar.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Zakelijk portret Limburg: fotoshoot trouwambtenaar bij Winselerhof in Kerkrade
Logo Sjurlie.nl