Spontane fotoshoot van 2 zussen in de Limburgse natuur

23.11.21

Fotograaf Limburg: zussen fotoshoot op de Brunssummerheide

Deze moeder boekte voor haar 2 leuke stiefdochters een fotoshoot, als kado voor opa en oma. Ze wilde graag een spontane fotoreportage van de twee meiden en dat lukte heel makkelijk met deze twee dames.

We startten met de fotoshoot in de buurt van de schaapskooi. Het was fris maar droog en de het bos had nog prachtige herfstkleuren. Eerst fotografeerde ik de dames samen zittend en kletsend onder een mooie herfstboom en aansluitend gingen we echt de heide in en wandelden ze samen over de paden en door het groen. Uiteindelijk kwamen ze al huppelend mijn kant uit, wat tot een leuke spontane beelden leidde.

Tijdens een spontane herfstfotoshoot mogen natuurlijk ook nooit wat foto's ontbreken waarin er met herfstbladeren gegooid wordt. Uiteindelijk had ik na een uur fotograferen een ruime serie van kleurrijke foto's op mijn kaart staan. Ik eindigde tijdens onze wandeling terug naar de parkeerplaats met een aantal foto's van de zusjes samen tussen de oranje en geel gekleurde bomen.

Van deze fotoshoot heb ik inmiddels het mini album klaar. Het is een 10x15 cm boekje met 26 pagina's, dat als kadootje onder de kerstboom komt te liggen voor opa en oma.

Wist je dat je bij mij ook een fotoshoot kadobon kunt boeken als kado voor de kerst ? De cadeaubon kun je voor iedere gewenste waarde aanschaffen en de bon heeft een geldigheidsduur van 1 jaar. Een fotoshoot cadeaubon kan leuk zijn voor een familieportret, een babyfotoshoot, maar ook voor een communiereportage.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Spontane fotoshoot van 2 zussen in de Limburgse natuur
Logo Sjurlie.nl