Zwangerschapsfotoshoot in het Aambos in Heerlen

23.07.21

Fotoshoot zwangerschap Limburg: zwangerschapsreportage in het Aambos

Lang geleden alweer lijkt het, dat ik deze zwangerschapsfotoshoot maakte. Dit leuke stel woont in Belgie, maar was hier in Heerlen op bezoek bij familie.
Via internet vonden ze mij en boekten zijn een minishoot van een half uur in het park.

Ik raad klanten altijd aan hun kleding een beetje op elkaar af te stemmen en eventueel wat accessoires van de baby mee te nemen (beertjes, schoentjes, of kleding). Dan kun je natuurlijk niet direct de fotoshoot online zetten, anders weten bekenden al of zij een jongetje of meisje krijgen.

Nu de hectiek van de zomermaanden achter de rug is en ik mij weer fulltime op ondernemen richt, was het dus tijd om deze bolle buik reportage eens te posten. Hij duurde maar een half uurtje en zoals je ziet kun je in zo'n korte tijd toch al best wat leuke plaatjes schieten. Het Aambos was hiervoor een prachtige foto locatie. Het was een warme middag, maar de bomen gaven gelukkig schaduw en dus wat koelte.

Na diverse foto's rondom het grasveld, zette ik de zwangerschapsfotoshoot verder in het bos, onder de bomen, op de paden en ik eindigde reportage met een van het stel samen onder een boom die mij altijd al opviel vanwege zijn prachtige wortels en die heel erg opvallen omdat de boom wat hoger staat en de wortels zich in de randen van de wanden van het wandelpad genesteld hebben.

Het mini album is al verzonden, de favoriete foto's zijn al verstuurd naar deze klanten.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Zwangerschapsfotoshoot in het Aambos in Heerlen
Logo Sjurlie.nl