Fotograaf Limburg: websitefotografie in het Proosdijpark voor Laura Makelaardij in Bunde

16.09.19

Fotograaf Limburg: zakelijk portret en websitefotografie voor Laura Makelaardij en Advies uit Bunde in het park in Meerssen

Het Proosdij park in Meerssen is een prachtige locatie voor een fotoshoot. Zowel voor bruiloften, familieportretten als zakelijke fotoshoots kom ik hier graag en geregeld.

Dit keer, op een mooie september ochtend, mocht ik moeder en dochter fotograferen voor de nieuwe website van hun makelaardij, die onlangs de lucht in gegaan is. Hun wens was een aantal informele zakelijke portretten van ieder apart en daarnaast een aantal portretten en spontane foto's samen ten behoeve van de nieuwe website van de makelaardij.

Als laatste maakte ik nog een aantal beelden van de vijver en het groen van het mooie Proosdijpark ter aanvulling en gebruik op de nieuwe website. We starten de fotoshoot bij het "theehuisje" in het park. Vervolgens wandelenden we richting de bruggen over het water en de groenere begroeide gedeeltes van het park.

Ik fotografeerde moeder en dochter zittend op een bank, pratend met elkaar met op de achtergrond een appartementencomplex en daarna maakte ik een beeld waarbij zij onscherp getoond werden en het onroerend goed scherp in beeld kwam. Aangezien zij qua verkoop van panden veel actief zijn in Meerssen, kozen zij bewust voor het park in Meerssen als fotoshoot locatie.

Inmiddels in de mooie nieuwe website klaar en heb ik mijn bedrijfsreportage hier al in zien terugkomen. Het was een bijzondere leuke samenwerking omdat ik direct het gevoel kreeg dat we op een lijn zaten qua stijl en gewenst eindresultaat.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: websitefotografie in het Proosdijpark voor Laura Makelaardij in Bunde
Logo Sjurlie.nl