Websitefotograaf Limburg: sfeerimpressie van de Pinkpop camping bij Gasterij in Den Hof

09.06.19

Bedrijfsfotografie Heerlen: sfeerimpressie van de Pinkpop camping bij Gasterij in den Hof

Al het tweede jaar dat ik al "huisfotograaf" van Gasterij In de Hof een sfeerimpressie mocht komen maken van de Pinkpop camping bij hun locatie in Heerlen.

De sfeer is hier altijd heel gezellig en relaxt, is een tentenkamp waar je een tent kunt huren, maar je kunt ook je eigen kampeeruitrusting meenemen en je kan zelfs met je camper of caravan komen.

Het is dus ook een geen straf om een zakelijke fotoshoot te mogen doen ter promotie van de camping. Gasten die gezellig voor hun tent of caravan zitten, gasten die liggen te slapen voor hun tent, mensen die lezen, gasten die hun tanden poetsen, of liggen te lezen of zonnen, je ziet ze allemaal. Voor in de mooie boomgaard, krijg je bij In den Hof het echte campinggevoel.

Ik kon als bedrijfsfotograaf dan ook zeer leuke beelden schieten van de kleurrijke tenten en de leuke vintage caravans. Mijn persoonlijke favoriet: een kleine eivormige jaren 70 caravan met hartjes er op.

De fotoreportage zal worden gebruikt ter promotie van de Pinkpop camping op social media en op de website van In den Hof. Wil je als ondernemer ook je bedrijf op een verrassende wijze online presentatie in de vorm van foto's ?

Neem dan contact op. Samen bespreken we jullie wensen qua fotografie en maken en we een plan met de te fotograferen onderdelen en bespreken we, hoe we dit samen optimaal in beeld kunnen brengen, eventueel door gebruik te maken van modellen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Websitefotograaf Limburg: sfeerimpressie van de Pinkpop camping bij Gasterij in Den Hof
Logo Sjurlie.nl