Mini familieshoot in het herfstbos in Brunssum

27.10.22

Fotograaf Brunssum: mini familieshoot van een tante met haar petekind in het Schutterspark

Zij kreeg een cadeaubon voor een mini fotoshoot. Onlangs kreeg ik een mail om een afspraak te maken voor een fotoshoot van een een tante met haar petekind. In mijn hoofd ging het om een klein meisje. Dit bleek een beetje en inschattingsfout van mij.

We spraken afgelopen donderdagmorgen af bij het Schuttershuuske. Van hieruit liepen we samen door het mooie zonovergoten herfstbos. Het was heerlijk zacht weer en bodem was bedekt van een tapijt van gele, oranje en rode herfstbladeren. Werkelijk zo'n prachtig gezicht! Dit bos was het ideale decor voor deze mini familie reportage (fotoshoot A op mijn website).

Ik begon met het maken van een aantal wandelfoto's van tanten haar petekind samen op een een mooie bomenlaan en van daaruit wandelden we richting een mooie open plek in het bos bezaaid met bladeren. Hier maakte ik een aantal traditionele herfstfoto's: gooiend met herfstbladeren. De bladeren kleurden ook nog eens prachtig bij hun olijfgroene outfits! In de bladeren zitten ? Geen probleem. En zo ontstond deze serie foto's, die ik inmiddels met haar heb gedeeld.

Ik eindigde de fotoshoot met een aantal foto's op een mooi klein houten bruggetje en op de betonnen bouwwerken van de waterzuivering, begroeid met prachtige klimop. Al zittend in het schitterende tegenlicht van de herfstzon.

Zoals bij elke reportage zal ik ook van deze fotoshoot een een mooie mini album maken in herfstsfeer. Ik denk al aan een mooie okergele linnen cover, passend bij dit thema.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Mini familieshoot in het herfstbos in Brunssum
Logo Sjurlie.nl