Fotograaf Limburg: Fotoshoot van een zwangerschap aan huis

08.04.22

Fotograaf Limburg: fotoshoot gezin en zwangerschap

Een kadootje van haar zus was deze fotoshoot, die ik afgelopen week bij het gezin thuis in Geleen mocht maken. De zus verwelkomde mij toen ik aanbelde en na een kleine "restyling" van de woonkamer (ik zoek altijd naar een plek met mooi licht en haal dan vaak wat spullen weg om een rustige foto achtergrond te creëren), gingen we aan de slag. Eerst vader en zoon, daarna zoonlief alleen en daarna met z'n drietjes.

De wens van de zwangere was tevens een aantal foto's te maken in haar lingerie, waarbij zij een mooie kimono droeg. Ook wil ze graag een silhouet. Iets wat wel een uitdaging is op een bewolkte dag in een woonhuis, maar uiteindelijk lukte dit voor de jaloezieën in de slaapkamer. Ik deel hier wel 2 silhouetten, maar niet de lingeriefoto's, deze vind ik te privé.

Mocht je een zwangerschapsfotoshoot willen laten maken en je afvragen of het ook mogelijk is mooie foto's in lingerie te maken van je buik, dan kan dat uiteraard, maar de foto's zal ik je dan op een andere wijze laten zien. Na een uur fotograferen, had ik een mooie serie geschoten. Zowel van de zwangere alleen, als van het gezin samen. Daarna was het ook wel klaar voor hun zoontje, die geen zin meer had om nog langer fotomodel te zijn. Iets wat natuurlijk begrijpelijk is voor een klein jongetje van die leeftijd. Over het algemeen moet je snel zijn als je kleine kinderen wilt fotograferen, creatief zijn maar ook veel geduld hebben en ze op een slimme manier zover krijgen dat je zo mooi kunt fotograferen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: Fotoshoot van een zwangerschap aan huis
Logo Sjurlie.nl