Fotograaf Ardennen: lifestyle familieportret bij een sprookjesachtig natuurhuisje in Stroumont

16.05.23

Familiefotograaf in de Ardennen boeken ? Ik maakte dit spontane familieportret in Forges (Stoumont) bij een natuurhuisje

Zo leuk om deze familie te mogen fotograferen in de tuin van dit schitterende huis. De locatie was sprookjesachtig. De tuin van een zogenaamd natuurhuisje, een prachtig oud Belgisch huisje aan de rand van het bos in de Belgische Ardennen.

Ik kom graag in de Ardennen, zowel voor fotoshoots als prive. De natuur is er prachtig. Dit huisje aan de rand van het bos leende zich perfect voor een familiefotoshoot. Aan de voorkant had het een begroeide overkapping met een zitgelegenheid een mooie Portugese tegels op de vloer. Aan de zijkant was de houtopslag, wat ook een fotogenieke achtergrond bleek te zijn. Een perfecte fotolocatie voor een lifestyle fotoshoot dus.

Ik moet er direct bij zeggen, dat ik helaas niet alle foto's online mocht zetten. Een kleine baby mocht niet op internet, waardoor ik slechts een kleine selectie van deze familiereportage kan laten zien, maar deze geeft toch een mooi beeld van wat mogelijk is, dus ik blij dat zij me de mogelijkheid geven een deel online te publiceren.

Naast de grootouders, met hun kinderen en kleinkinderen, waren twee schattige teckels aanwezig die met direct bij aankomst uitgebreid begroetten met hun vrolijke gekef.

Ik stelde me aan iedereen voor en daarna gingen we aan de slag. Heerlijk op mijn blote in het gras, wat heb ik toch een geweldig beroep kozen. Het huis had buiten geweldig veel mogelijkheden voor mooie foto's. Door de tuin stroomde een beekje en in het hoger gelegen deel waren mooie houten zitjes.

Gaan jullie ook naar de Ardennen voor een korte break ? En wil je dit professioneel en spontaan laten fotograferen ? Neem dan contact op. Naast geposeerde foto's is het tevens mogelijk een spontane "dag uit het leven van" reportage te boeken, waarbij onopvallend aanwezig ben en vastleg wat er die dag gebeurt bij jullie.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Ardennen: lifestyle familieportret bij een sprookjesachtig natuurhuisje in Stroumont
Logo Sjurlie.nl