Hondenfotoshoot Limburg: reportage van je huisdier op de heide

20.09.19

Hondenfotograaf Limburg: spontane fotoshoot met hond op de Brunssummerheide

Dit leuke koppel kreeg een fotoshoot cadeaubon, als afscheid op het werk. Van deze fotocadeaubon boekten zij een reportage van hun samen met hun geliefde hond.

We spraken af op de Brunssummerheide waar we startten met een aantal foto's van het stel samen met de hond op een bankje langs de bosrand, daarna maakte ik een aantal foto's terwijl zij wandelden. En omdat de hond zo goed luisterde, ging ik hij ook alleen op de foto. Voor een hondenkoekje was hij tot veel bereid, zoals liggen en zitten op het pad en naar de camera kijken natuurlijk.

Na een stukje rennen poseerde hij ook prachtig tussen 2 oude bomen. Ter afsluiting maakte ik nog een aantal foto's ik het speelbos, op de houten bank. Het weer en de kleuren van de kleding maakten de foto's tot een succes, de pasteltinten, kleurden prachtig bij het groen van de natuur. Ook het zonlicht zorgde voor prachtig tegenlicht door de bladeren heen.

Uiteindelijk hebben zij ervoor gekozen om van de reportage een mooi professioneel album te laten maken met een cover van linnen met daarop een foto van de hond. Een luxe album ontwerp ik op maat, waarna de klant een voorbeeld per mail ontvangt als pdf. Na akkoord heb ik het album binnen 3-4 weken in huis. Omdat albums zo luxe van afwerking zijn, is het erg mooi om zo'n album met foto's van favoriete huisdier bijvoorbeeld op een sidetable of je salontafel te leggen.

 

 

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Hondenfotoshoot Limburg: reportage van je huisdier op de heide
Logo Sjurlie.nl