Familiefotoshoot in Elsloo laten maken ? Het park bij kasteel Elsloo is hier de perfecte plek voor

20.03.23

Familiefotoshoot in Elsloo laten maken ? Dit leuke gezin fotografeerde ik in het park bij kasteel Elsloo

Deze fotoshoot werd geboekt als verjaardagscadeau en alhoewel het gisteren aan de frisse kant was, kwam iedereen op elkaar afgestemd in zijn mooiste (blauwe) outfit opdagen. De dames zelfs met blote benen en ondanks dat ik het niet snel fris heb, vond ik het zelfs koud.

Vader, moeder, zoon, dochter, de vriend van de dochter en de hond stonden op mij te wachten de parkeerplaats van kasteel Elsloo. Van daaruit wandelden we samen het park in, langs de vijver over een pak waar prachtige bomen staan. Alles is nog een beetje kaal buiten, weinig bladeren aan de bomen en ook geen zonnetje helaas gisteren. Dus dat was een beetje improviseren. Onderweg kwamen we een gigantische plataan tegen, die was omgevallen over het bospad, met de kruin in het water. Het zag er indrukwekkend uit. Het leek me erg mooi wanneer ze allemaal samen op de dikke boomstam zouden gaan zitten voor een groepsportret. Daar had niemand problemen mee en zo klom iedereen op de stam. De hond lag braaf te kijken naast me.

Daarna wilden ze nog even de berg op, naar een grasveld waar een soort van huisje staat, met uitzicht over het water. Het huisje is blijkbaar erg typisch voor het dorpsgezicht van Elsloo, dus hier maakten we ook een aantal portretten bij. Nadat we alle combinatie gefotografeerd hadden wilden de stellen nog wel even samen wandelend op de foto en na een dik uur samen op pad te zijn geweest namen we afscheid en ik ging ik naar huis om daar heerlijk aan de slag te gaan met het bewerken van deze gezinsfotoshoot.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotoshoot in Elsloo laten maken ? Het park bij kasteel Elsloo is hier de perfecte plek voor
Logo Sjurlie.nl