Fotograaf Genk: hippe familie fotoshoot in het doolhof van C-mine

08.10.22

Waar kun je mooie familiefoto's laten maken ? In het doolhof van C-mine in Genk natuurlijk!

Via via leerde ik dit leuke koppel kennen en zo boekten zij mij al heel lang geleden voor het maken van foto's van hun samengestelde gezin (ook wel patchwork familie genaamd). We spraken op een zonnige zaterdagmiddag af voor deze familie fotoshoot bij C-mine in Genk.

C-mine is een complex van renoveerde voormalige mijngebouwen in Genk. Het is een prachtige plek voor een fotoreportage van een gezin of groter familieportret. De roestige kleuren van het doolhof kleurden prachtig bij de jeanskleding van de familie. Ik geef gezinnen voor de fotoshot altijd tips wat zij het beste kunnen dragen, meer informatie hierover vind je op mijn website bij de beschrijving van de verschillende fotoshoot mogelijkheden.

Samen met de ouders, de kinderen, hun partners en niet te vergeten hun super leuke hond gingen we aan de slag. Al gauw kwam ik uit de ronde vorm die een prachtige doorkijk en dieptewerking heeft. Toen zoonlief hier spontaan in ging staan ontstond een zeker leuk een bijzonder familieportret. Na de fotoshoot kreeg ik een foto toegestuurd van de uitvergroting van deze familiefoto die nu thuis aan de wand hangt in een baklijst.

Dit vind ik altijd superleuk om te krijgen, het is een beetje de kroon op mijn werk. Onlangs ontwierp ik ook het mini familiefotoalbum, dat ik voorzag van een bijpassende jeanskleurige linnen cover.

Wil jij ook een mooi familieportret laten maken ? Dit kan het hele jaar door, zolang het droog weer is. Plekken als C-mine zijn uitermate geschikt wanneer je oud van een industriële look in je foto's en Belgische Limburg heeft nog veel meer prachtige fotolocaties.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Genk: hippe familie fotoshoot in het doolhof van C-mine
Logo Sjurlie.nl