Bedrijfsfotograaf Born: sfeerimpressie van netwerkdiner damesnetwerk Kvinner

27.01.20

Bedrijfsfotograaf Limburg: sfeerfoto's van het netwerkdiner van vrouwennetwerk Kvinner bij Amrath hotel in Born


Maandag was ik als fotograaf weer aanwezig bij de netwerkclub Kvinner. Tijdens deze bijeenkomst waren de groepen Midden en Zuid Limburg weer bij elkaar om van gedachten te wisselen. Wat hebben we aan elkaar? Waar zit ieders kracht en hoe kunnen jullie daar optimaal gebruik van maken?

De directrice van BSO de Griffel zat met een concrete hulpvraag en hierover werd door alle leden gebrainstormd onder leiding van dagvoorzitter Bart, de Organisatie Opticien.

Daarnaast was er uiteraard ook weer tijd om gezellig met elkaar te praten en te genieten van een 3 gangen diner. Tijdens de brainstormsessie mocht ieder lid 2 post it memo's met met haar idee op een bord plakken. Daarna werden deze door gegroepeerd en werd er gediscussieerd over de mogelijkheden.

Ik ben bij iedere netwerkbijeenkomst van Kvinner altijd aanwezig als lid, maar ook als fotografe. Zoals altijd schrijf na de netwerkbijeenkomst, die dit keer in een zaal van het Amrath hotel te Born plaatsvond een blog met een aantal foto's van de bijeenkomst.

Ik maakte een sfeerimpressie van de borrel, het netwerkdiner en de groepsdiscussie en presentatie van Jose Perree, omtrent haar vraag voor de school. De vraag ging dit keer over hoe aan budget te komen voor het aanleggen van een buitenvoetbalveld met omheining en speciale zachte vloer. Deze faciliteit is nodig om de leerlingen in de pauze actief te laten bezig zijn, zonder dat de bal over het hele schoolplein vliegt en daarbij de andere leerlingen stoort, die ook met activiteiten bezig zijn.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bedrijfsfotograaf Born: sfeerimpressie van netwerkdiner damesnetwerk Kvinner
Logo Sjurlie.nl