Foodfotografie Maastricht bij cafe Sjiek voor het magazine Zorgzuster

10.11.20

Foodfotografie bij Café Sjiek Maastricht: Een Succesverhaal voor het magazine Zorgzuster

 

Een bijzondere fotografie opdracht bij Café Sjiek

enkele weken geleden kreeg ik een unieke kans: het fotograferen van gerechten bij het tijdelijk gesloten Café Sjiek in Maastricht. Deze fotoshoot was bedoeld voor het zorgmagazine Zorgzuster, dat een speciaal kerstdiner met recepten publiceerde. Het was een fantastische gelegenheid om mijn foodfotografie-skills te laten zien en bij te dragen aan een mooi magazine.

Samenwerking met stylist Dalmanys

om de wensen van de opdrachtgever te vervullen, besprak ik in detail hoe de tafelstyling eruit moest zien. We kozen ervoor om de styling af te stemmen op de pastelkleuren van het magazine: een combinatie van roze en groen. Hiervoor werkte ik samen met de stylist van Dalmanys (www.dalmanys.nl), die hielp bij het ontwerpen van een elegante en smaakvolle setting.

Fotoshoot bij Café Sjiek: De perfecte setting

op de dag van de fotoshoot arriveerden we om 10.00 uur bij het restaurant. We laadden de stylingmaterialen en bloemen uit de auto en zochten de beste locaties binnen het restaurant uit voor de tafels en gerechten. De glas-in-loodramen en de rijke rode fluwelen gordijnen zorgden voor een prachtige achtergrond die perfect aansloot bij de feestelijke kersttafel. Deze details droegen bij aan de sfeervolle uitstraling van de foodfoto’s.

Een geslaagd resultaat

na een intensieve werkdag tot 14.00 uur, keken we met tevredenheid terug op het resultaat. De digitale versie van Zorgzuster is inmiddels binnen, en de foodfoto’s zijn prachtig verwerkt in het artikel. Tot mijn grote vreugde prijkt een van mijn foto’s op de cover van dit speciale kerstnummer. Dit succes heeft me veel energie en inspiratie gegeven om mijn werk voort te zetten, vooral in deze uitdagende tijden voor ondernemers.

Conclusie: Professionele foodfotografie en samenwerking

deze ervaring onderstreept hoe belangrijk een goede samenwerking en een doordachte aanpak zijn bij foodfotografie. Magazines en restaurants die op zoek zijn naar een fotograaf kunnen contact opnemen om soortgelijke resultaten te behalen. Mijn werk bij Café Sjiek laat zien dat met de juiste voorbereiding en samenwerking, schitterende visuele content kan worden gecreëerd die klanten en lezers zal aanspreken.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Foodfotografie Maastricht bij cafe Sjiek voor het magazine Zorgzuster
Logo Sjurlie.nl