Zakelijke reportage Wijnandsrade: portretfoto's en sfeerbeelden coachingspraktijk

03.05.20

Zakelijke fotoshoot Wijnandsrade: portretfoto's en foto's praktijk Menvita

Altijd leuk wanneer klanten bij je terug mag komen. En vooral leuk wanneer ze aan je denken omdat ze weten dat dit voor zelfstandigen een lastige tijd is. Met als hoofdinkomen bruiloften, grote familieportretten en zakelijke fotoshoots, is 80% van mijn agenda momenteel leeg geraakt. Even omdenken naar een ander soort fotografie waarmee je dat allemaal kunt compenseren is helaas niet zo eenvoudig als het lijkt. Er zit niets anders op dan positief blijven en op social media te laten zien wat wel nog mogelijk is.

Een van die mogelijkheden zijn deze fotoshoot van de coachingspraktijk en bijbehorende portretten, gemaakt met 1,5 meter afstand, waarbij ik gebruik heb gemaakt van een gezin dat samen onder 1 dak woont.

Een paar je geleden mocht ik al sfeerfoto's maken van de praktijk van Menvita, deze was toen nog gevestigd in het oude stationsgebouw in Voerendaal. Nu heeft Angelique haar mooie praktijk inmiddels aan huis. Omdat ze wat nieuwe foto's wilde voor haar website, nam ze contact met mij op.

In verband met de uitbraak van Corona, heeft zij haar dochter dit keer gebruikt als model voor het uitbeelden van een gesprek en een behandeling. Aansluitend maakte ik ook nog een aantal portretten van haar man Fons, die tevens ondernemer is.

Aangezien het woonhuis en de praktijk in een prachtige groene omgeving liggen, maakte ik van Angelique ook nog een aantal portretten buiten tussen de bloemen en in een aangrenzende boomgaard, vlakbij het huis.

Ik eindigde met wat spontane foto's van de hond, spelend in de boomgaard.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Zakelijke reportage Wijnandsrade: portretfoto's en sfeerbeelden coachingspraktijk
Logo Sjurlie.nl