Familiefotograaf Heerlen: familiefotografie nabij de Weltervijver

15.04.22

Familiefotograaf Heerlen: spontane gezinsfotoshoot in de bloesem bij de Weltervijver

Van deze twee dames mocht ik al eerder foto's maken, destijds met hun drie honden in het Schutterspark, ter aankondiging van hun zwangerschap. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en zijn zij moeder geworden van twee schattige en zeer fotogenieke zoontjes.

Vandaag hadden wij een afspraak voor een fotoshoot van het gezin met de honden en de wens was om dit in een een bloesemrijke omgeving te doen. Toevallig had ik net een aantal avonden eerder met een vriendin om de Weltervijver een wandeling gemaakt en toen was mij al opgevallen dat er een super mooi grasveld lag met prachtige bloesembomen, die allemaal in de bloei stonden. Ook waren er veel mooie oude knotwilgen, omgevallen bomen, holle bomen en een mooie groot grasveld met een wijds uitzicht.

En dus spraken we af op de Parkeerplaats van de Weltermolen om van daaruit samen met de kinderen en de honden richting het bloesemveld te lopen. Zowel de kinderen als de honden zijn super makkelijke fotomodellen, ze lachten veel, huilden totaal niet, leken het erg leuk te vinden en de honden luisterden perfect.

Zo kon ik een ruime serie foto's maken van zowel het gezin samen, als de kinderen alleen, als beide moeders met de kinderen maar ook met de honden en natuurlijk de honden alleen. Zoonlief zag er zo schattig uit met zijn pet, in de holle boom met zijn favoriete hond erbij. Een heel leuk gezin om te mogen fotograferen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotograaf Heerlen: familiefotografie nabij de Weltervijver
Logo Sjurlie.nl