Newborn reportage in Limburg: babyfoto's gemaakt in de babykamer

22.04.21

Babyshoot aan huis in Limburg

Deze babyreportage mocht ik alweer in april van dit jaar maken, maar door mijn tijdelijke kantoorbaan liep ik nogal een achterstand op in het bloggen van mijn reportages.

Eerder mocht ik van dit leuke stel al de zwangerschapsreportage maken, we deden dit op een zonnige dag in Mondo Verde in Landgraaf. Zij is Libanees, hij is een Limburger, een bijzondere combinatie. In december werd hun 1e zoon geboren, 4 maanden later mocht ik deze babyfotoshoot maken in de babykamer van hun mooie huis.

Ik was een beetje verlaat door mijn werk, maar gelukkig kwam uiteindelijke alles goed. De kleine was relaxt en samen met mama kon ik mooie babyfoto's maken in de babykamer, die super stijlvol ingericht was en daarna in de moderne, lichte woonkamer. Een ideale plek voor een fotoshoot dus, een modern en licht huis met grote ramen, waardoor ik mooi gebruik kon maken van natuurlijk licht.

Normaal gesproken doe ik newborn reportages aan huis wanneer babies nog heel klein zijn (circa 2 weken na de geboorte), maar dit keer lukte dat door omstandigheden niet. Dat maakte de fotoshoot echter niet minder leuk om te doen, doordat deze jongen al wat groter was, kon hij zelfstandig op de bank zitten en kruipen in zijn mooie outfits.

Bij iedere fotoshoot hoort een kleine mini album als aandenken, dus dat zal ik ook nu nog voor mijn klanten gaan ontwerpen. Dit album bevat 26 pagina's met de mooiste foto's uit de babyfotoshoot die ik in april maakte.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Newborn reportage in Limburg: babyfoto's gemaakt in de babykamer
Logo Sjurlie.nl